"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Modlu E92ler? | |||
| BMW Hamann Thunder | | 16 | 55.17% |
| AC Schnitzer GP3.10 Concept | | 13 | 44.83% |
| Oy Verenler: 29. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #11 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Benzinlinin keyfi varken başka bir şey aramıyorum.
|
| | |
| | #13 | |
| Miyendis | Alıntı: ![]() ![]() Gördün tabi eli ayağı düzgün Hamann'ı. ![]() | |
| | |
| | #14 |
| Ring King:) |
Tüplü olsun mümkünse |
| | |
| | #15 |
| Per'4'mance |
şaka sandım yemin ederim LPG powered zuhaha ![]() helal olsun ya nasıl bu hp.ler yakalanabiliyor, mükemmel sonuç bence ![]() emeğe saygı bi yere kadar, benzinli alayım
__________________ Ölüm ölenlerin sonu, kalanlarınsa başlangıcıdır... |
| | |
| | #16 |
| Senior Member |
AC Schnitzer GP3.10 Concept in amacının ne olduğunu çoğunuz bilmiyorsunuz sanırım Çevreci olmak "Hem o kadar para veren adam benzinini düşünmez" diyen bir mantık var bizde.Bu yanlış. Onlarda bilir benzinli yapmayı LPG li olsa da ortada 552 hp lik bir araç var. Elbette ki çok yakıt tüketecek LPG ile de Ama CO2 salınımı daha az olduğu için daha çevreci olacak İngiltere kraliyet ailesi de örnek olması amacıyla LPG li araç kullanıyor(Bentley, Rolls-Royce) E bunlar da benzin masrafını düşünmüyor herhalde Yani AC Schnitzer GP3.10 Concept inin de amacı bu Çevreye daha az zarar veren performans aracı Mesajı son düzenleyen eAkman : 09-07-2008 - 02:48 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|