"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 28-05-2007 | Transporter
transporterlerin kısa şasileri ve uzun şasileri arasında artı ve eksileri varmıdır.?(yol tutus-konfor vs....) caravellenin kısa şasisi varmı acaba
|
| | |
| | #2 |
| alpi |
bir modelin kisa yada uzunu yapilirken hemen 5 cm uzatalim olsun bitsin demez hicbir firma,herseyin hesabi kitabi vardir ozellikle almanlarda.eksisi yok artisi vardir ic mekan acisindan.
__________________ golf GTI |
| | |
| | #3 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006 |
ne için alacan bilmiyorum ama ben kısa 3kırmızı hastasıyım
__________________ |
| | |
| | #4 |
| aT_hIrsIzI™ |
benim bildiğim en iyisi multivanlar ve birtek onların süspansiyon sistemi ve iç mekanı farklı diğerlerinden kokpiti falan çok hoş arka taraftada makas yerine normal süspansiyon var yanılmıyorsam ancak sıfırları yok artık özel siparişle geliyor ancak binek araç sınıfına sokulduğu için pahalıya geliyor ama 2.el bulabilirsin minibüs olarak geçen
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Team Lada |
uzun şase al
|
| | |
| | #6 |
| Member Kayıt Tarihi: 07-08-2008 Şehir: 34 Otomobil: ... |
alıcaksan uzun şaşe burda bı transporter var beyaz bazen görüyorum jantları çıkarıyor on vw amlemını sokuyor sonra yerıne kırmızı vw amlemı takıyor Ama on numara bı cıhaz.
|
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 09-03-2007 |
uzun şase hızlı gidildiğinde daha fazla sarsıntı yapmazmı...bide uzunları yolda yatmazmı???amcamda 98 kısa transporter vardı hollanda'dan geldi walla çok güzel bir araçtı tavsiye ederim kısaları...hem kısa olanlar daha ailevi kaçıyo |
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: - |
Uzunla kısa arasında metre farkı yok virajda filan yatmaz bişey olmaz iyi yol tutar.. uzun şase kapalı kasa 174 hpliklerden alın alabilirseniz kapalı kasalarad 174 lük motor yok ama istenirse getirilir herhalde..olmazsada city van 174 lük..
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| transporter |
| Konu Seçenekleri | |
|
|