"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| 306 420 507 Kayıt Tarihi: 31-05-2004 Yaş: 26
| Re: Toyota Auris'in TR'de rakiplerine karşı şansını nasıl görüyor sunuz?
evet ama 3 kapılısı sadece Tr'de üretilecek zannedersem...
|
| | |
| | #12 |
| No More Diesel | Re: Toyota Auris'in TR'de rakiplerine karşı şansını nasıl görüyor sunuz?
bence tasarimi guzel tek kapili 1.4 dizel ucuz olursa bence cok satar...hatta su goturmez bi gercek... |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Kuduruk Araba Terbiyecisi Kayıt Tarihi: 31-10-2004 Yaş: 27
yaw dün testine çağırdılar gittim Araç daha 64 km.deydi..İlk testi ben yaptım sanırsam..Dizel motor seçeneği ile birlikte..Ama bu sınıfta rekabet çok..Teste gittiğimiz çalışanla aramız iyidir..Leon çok güçlü bir rakip işimiz zor itirafında bulundu..Ben beğendim sayılabilir ama alırmısın deseniz almam |
| | |
| | #14 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-12-2005 Şehir: Afyonkarahisar Yaş: 27 Otomobil: 08 Passat Tsi, 08 Astra cdti sedan
| Re: Toyota Auris'in TR'de rakiplerine karşı şansını nasıl görüyor sunuz? Alıntı:
| |
| | |
| | #15 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
yani şimdi şey olmasın ama adam Golf V kullanıyor yani neden alsın
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #16 | |
| Kuduruk Araba Terbiyecisi Kayıt Tarihi: 31-10-2004 Yaş: 27
| Re: Toyota Auris'in TR'de rakiplerine karşı şansını nasıl görüyor sunuz? Alıntı:
açıkçası ne kadar kaliteli malzeme kullanıldğı iddia edilirse edilsin içi bana kaliteli gelmiyor..Ön konsol'un yapısı falan modern ama ben kalite hissini alamadıktan sonra o arabayı kullanmaktan pek zevk almıyorum..Plastik kalitesi eskiye oranla bariz iyi ama o düğmeler hala çok basit.. Dış görünüş olarak Yaris'in şişirilmişi gibi..Bana pek çekici gelmedi açıkçası.. Benzinliyi deneyemedim dizeli deneme şansım oldu ama daha güçlü dizeller kullandığımız için beni dizeli tatmin etmedi..Benzinlisini bilemiyorum.. Ayrıca çok sık makyajlanıp,kasa değiştirdiği için de sevmiyorum açıkçası..10.nesil Corolla'lar şu ankiler.. | |
| | |
| | #17 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
golf eskiyince belki...
|
| | |
| | #18 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-12-2005 Şehir: Afyonkarahisar Yaş: 27 Otomobil: 08 Passat Tsi, 08 Astra cdti sedan
| Re: Toyota Auris'in TR'de rakiplerine karşı şansını nasıl görüyor sunuz? desene o zaman. ama zati golfe rakip olamaz bana kalırsa. Yeni corsa veya 207 falan diye düşünüyorum ben.
|
| | |
| Reklam |
| | #19 | |
| |
| | |
| | #20 |
| 306 420 507 Kayıt Tarihi: 31-05-2004 Yaş: 26
o kadar da değil ![]() o içerdeki gri dandirik kaplamaya feci gıcığım.. golfizm fiyat konusunda bilgin var mı? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|