"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #81 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Şşş, kapa çeneni, abuk subuk konuşma Uğurcan.. Veyron o.
|
| | |
| | #82 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
| +1912...
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #83 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 16-03-2006 Şehir: İzmir
|
Zr-1 tabiki corvette.her jenerasyonuyla amerikanın çıkardıgı en iyi spor otomobil.Alıntı:
amaç sadece 400 km/s görmek olunca ortayada yavru ayı balıgı gibi bi araba çıkmış.devasa motor hacmi üstüne 16 silindir tabi araba 1000 beygir olcak ya prestij olcak ya veyron prestij arabasından başka bişey degil onun verdigi konforun daha iyisini veren yokmu elbette var veyrondan daha performanslı başka araç yokmu tabiki var. veyron 402 km/s görüyo viper venom 408 görüyo koenigsegg ccr veyronun 1000 hp yle yaptıgı işi 806 hp yle yapıyo ccr 806 hp yle 400 km/s görüyo.ama tabi o veyron laf etmemek lazım.
| |
| | |
| | #84 |
| C-A-M-A-R-O Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 25
|
ZR1 açık ara alır. Zaten yakında videolar düşmeye başlayınca, Enzolarla, SLR'lar ile falan kıyaslama anketleri açılacak.
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #85 | |
| Miyendis | Alıntı:
![]() Yani arabaya benzeyen tek şey Corvette var aralarında. | |
| | |
| | #86 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 16-03-2006 Şehir: İzmir
| Alıntı:
| |
| | |
| | #87 | |
| SARMAN | Alıntı:
![]() aracın yüksek hızlarda nekadar stabil gittiği bilinmeyen bişey değil viper i boşver sonradan modlanmıs bir arac koenigsegg in 400 yaptıgı bir video bulabilirmisin bana merak ettim birde o aracın ağırlığını teknolojisini ve konforunu merak ettim veyron 408 yapıyor diye 400+ araclarla kıyaslanması saçma geliyor bana çünkü o bir yarış arabası değil o çok hızlı bir continental gt o en konforlu ,en pahalı bir rekortmen bukadar yani ben veyron saydıklarınızı gecer demiyorum ama araçta mükemmel teknolojiler kullanılmış 1900kg lik aracı çıldırtan bir motor koyulmuş bunlarıda gözardı etmeyin ama
__________________ | |
| | |
| | #88 | |
| Miyendis | Alıntı:
Bir kere o iki aracın yapılış amacı belli. Çok eskiden gelen bir gelenek, kalite, prestij, ve daha fazlası. CL65 AMG alan adam 0-400 m ya da +400 km için almıyor ki. ![]() Adam bizim 40-50 ile yaşadığımız ivmelenmeye 240-250 ile giderken de yaşamak istiyor. Paranın alabileceği en lüks ve e kaliteli coupeyi almak istiyor. Bu yazdıklarımı daha da genişletebilirim. Umarın aklımdan geçenleri kelimelere aktarabilmişimdir. ![]() Veyron'a gelince: -Hayvansal bir motor? *Evet öyle, 16 silindir ve 4 Turbo. Uzaya çıkmak için yeterli.-Kaliteli işçilik? *Evet haklısın, +400 ile kask, roll bar, paraşüt ve frenler olsun gerisi önemli değil. ![]() Velhasıl o kadar param olsa kesinlikle ziyan etmem Veyron'la. Varsın araplar renk renk alıp binsinler... | |
| | |
| | #89 |
| SARMAN |
tamam işte başlardaki paragraflarda anlatmak istediğin zengin müşterilerin tercihleri arasındadır veyron ![]() son derece kaliteli özel malzemeler süper teknoloji mükemmel hız kusursuz güvenlik ve fazlasıyla prestij bu kadar basit multizengin adamlar içinde zaten viraj performansından çok düz yol performansı önemlidir genelde zaten eğer petrol kuyularım olsaydı kesinlikle alacağım araçlar arasında olurdu
__________________ |
| | |
| | #90 |
| Senior Member |
Evet Veyron' da teknoloji var (Ben böyle bir teknolojiyi kabul etmek istemesem de var maalesef )Evet yüksek süratlerde de çok stabil (videolarda gördüğüm üzere) Evet düzlük te de çok hızlı Evet çok lüks ve de konforlu Çok da pahalı Ama, Veyron işte. Tipsiz, hayvan, 4 tekerleği olduğu için arabaya benzeyen "AUDI motorlu bir Volkswagen" Yani bir gösteriş yada koleksiyon arabası Tam arab zenginlerinin istediği gibi.(Pembesi var mı acaba MB-S gibi) Bu arada Veyron 100 km de 40 lt yakıyor galeri ilanında tesadüfen gördüm Enzo ise 36 lt Bu araçlarla her gördüğün benzinciye girmek gerek ![]() Bir gün Corvette e oy verceğim hiz aklıma gelmez di NISSAN a vercektim ama O densizlere günahımı vermem artık Mesajı son düzenleyen eAkman : 09-07-2008 - 02:31 |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|