"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #71 | |
| Miyendis | Alıntı:
Bir de bu testosteron manyağı Amerikalılar dünkü çocuk değil ki abi. ![]() ZR1 için yapılan çalışmaları ilk sayfalarda yazmıştım. Araba direk pistlerden yollara çevrilen bir araç. Pistte onu ezmek kolay değil yani. Geçilse bile ezilmez yani o kadar söyleyeyim. ![]() SRT10 ACR ise yol tutması için herşey yapılmış. Zaten bakıldığında direk pistte gitsin diye yapılmış bir araç olduğunu anlıyoruz. Ayrıca bir pistte GT-R'a 1 sn taktığını da hatırlatırım. ![]() Şu son yazdığım cümleden dolayı başıma iş gelecek gibi ama olsun. | |
| | |
| | #72 |
| Miyendis |
watch?v=VqJxa6GuNPc Bu kodu Ktunnel ile youtube'yi açıp search kısmına yazın. ![]() Pist sanırım yeşil cehennem. (Ozan daha iyi bilir ama) Bir yerde okuduğum kadarıyla(resmi bir veri değil) 7:40 ile dönmüş. |
| | |
| | #73 | |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
| Alıntı:
Hal böyleyken varsın beni birkaç saniye geçsinler,onlar pistten çıkıp römorka biner garajlarına gider,bense alırım çoluk çocuğu tabi hanımıda hafta sonu gezintime kaldığım yerden devam ederim hesabı olur bu iş... ![]() Ha bu arada ewet son cümle ağır tahrik içeriyor,hani bu sebepten seni vursalar ceza almazlar o derece yani..
__________________ Kingdom of drift | |
| | |
| | #74 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
zr1 . (nokta)... |
| | |
| | #75 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
GT-R'ın şehir efsanesini nasıl bu kadar inandırıcı yaptılar aklım almıyor. SportAuto zamanı ile Nissan sürücüsü arasında 20sn var, bu iddiaları geçrek alıp o Nissan'ın çakma süresine inanırsak.. Neyse, cıss bu konularda yasaklıyım ben, Evet Uğurcan Ring orası. Videodan da belli, çok feci tutunamıyor. Mesajı son düzenleyen thekillingroad : 08-07-2008 - 15:14 |
| | |
| | #76 | |
| Miyendis | Alıntı:
![]() Veyron 7:40 diyorlar, ne diyorsun? | |
| | |
| | #77 |
|
Daha önce de duymuştum sanki o süreyi. Boşver şimdi Ulu Tanrı Veyron'u eleştirmekten elektrikli sandalyeye falan oturtulurum, susayım ben. |
| | |
| | #78 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
|
İyide o teste yanından geçen jagu herhalde pekte zaman peşinde koşuyor gibi değiller...Yani sesinden bile belli,yanılıyormuyum..Corsa opc yi bile 3 teker 2 teker kullandılar o pistte,ama bu eleman dolaşıyor resmen...
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #79 |
|
Gaza basabilir misin 1001bhp ile? ![]() Ya tabii 7.40'tan iyi dönebilir de bilmiyorum. Ama yani.. 7.30 dönen arabalar falan bunun egzost kokusunu koklayamıyorlar.. |
| | |
| | #80 | |
| Miyendis | Alıntı:
Amaç +400 sürate çıkılmakmış. Hayvansal bir motorla sağlanmış o da. Daha fazlasını beklemek bana pek mantıklı gelmiyor gibi. Yani Ferrari F50'ler, McLaren F1'ler, Murcielago'lar, Zonda'lar vs bundan çok daha işlevsel araçlar. | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|