"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
acr ne ole ya.
__________________ |
| | |
| | #62 |
| 41779 Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 25 Otomobil: Unfinished Sympathy
|
Bana SRT-10 verin. Biliyorum kullanamayacagım, biliyorum aynı ugrasla GTR ile harikalar yaratırım. Ama o hayvana bineyim bi... Hangisi mantıklı, becerebilirz, alınır vs. cevap belli...
__________________ |
| | |
| | #63 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
|
GT-R lastiği değişmekle bu kadar sansasyonel oluyorsa vay haline rakiplerin...O zaman ötekilerde fabrikasyon olarak üzerlerine ne kadar yüklenilebilecekse yüklenmiş..Buna nedemeli..?Bir tanesi standart paket diğerleri extra full+full donanımlı ve hala bu haliyle bile karşılaştırmada dimdik duruyorsa daha fazla söze gerek yok bence...Yani nismocular,sumocular,v-spec ciler,nur spec ciler eğer bu aracın üstünde diğerleri kadar kendilerini paralasalarmış vay haline amerikanın,almanın yada karşısına kim çıkarsa artık...
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #64 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
viper + 100 tanker yok yok 10000 tanker 100 oktan |
| | |
| | #65 |
|
| | |
| | #66 | |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
| Alıntı: HowStuffWorks "Why do some engines use a dry sump oil system?" Dry sump - Wikipedia, the free encyclopedia
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. | |
| | |
| | #67 |
|
Sağol kardeşim,eywallah....
| | |
| | #68 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
viperin motoru kamyondan arabaya uyarlama deilmi....?
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #69 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-09-2005 Yaş: 23
|
Nismo yu bekleyelim. Bu GT-R gelmiş geçmiş en iyi performans arabası. Niye cunku bununla Ring zamanının +5 sn sine yakın bir zamanı sen ben bile yapabiliriz. Schumacher olmaya gerek yok. Diger iki manyagı kullanmak icin demirden sinirlere, çelikten reflekslere ve titanyumdan billurlara ihtiyacı var oysa adamın. Jeremy Clarkson denen saklabanı cok sevmem ama yinede ondan bir anektodda bulunayım. " Schumacher bir GTR ile dag yolunda patlamakta ve lav puskurtmekte olan bir yanardagdan kacarken bile bu arabanın limitlerini zorlayamayacaktır." Ve bu sadece 70,000$
__________________ S2000 kullanmayı CLS 500 kullanmaya tercih edenler klubu. |
| | |
| | #70 |
|
Nismo gelmesin yazık eder bu testesteron manyağı olmuş amerikanlara...Baksana sadece lastik değişmekle neler oluyor...Ama ben nur yada sumo yu bekleyebilirim...Ha bu arada veyron un ring zamanı varmı acaba..?
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|