"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #51 |
| No More Diesel |
GT-R aliyim |
| | |
| | #52 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
|
Porsche'nin eksikliğinden istifade gtr diyim ben
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #53 |
| Miyendis |
Gücel bilgilerle devam edelim bence. ![]() Nürb. Pist verileri: *ZR1 7.26 yaptı. *GT-R 7.29 yaptı ama dergilerde ve forumda okuduğum kadarıyla pist için özel ayarla çıkmış. * SRT 10 ACR'ni bu pistte verisi henüz yok sanırım. Ama Buttonwillow Configuration 13, USA pistinde *SRT 10 ACR 1:55.7 yapmış (Car and Driver) *GT-R 1:56.9 (Steve Millen Road &Track) Ya bu arabalar ciddi ciddi pist canavarları sanırım. |
| | |
| | #54 |
| Çiko Member |
ya hangi dergi demiş piste özel setup diye bak ozan bunların hepsi senin suçun ehüe nissanın resmi açıklaması var aracın standart marketten alınan araçla aynı olduğu ile ilgili, üzerindeki lastiklere kadar bilgi verilmiş hangisini alırdım hmm amerikan araçlarını pek sevmiyorum gereksiz hacim var awd nin tadı başka sıfırdan zr1 ile gt-r arasında kalırdım ama saydığım sebeplerden dolayı gt-r ı seçerdim
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? |
| | |
| Reklam |
| | #55 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Sen inat et daha Bertan ![]() Çakma o süre çakma.. ![]() ZR-1 demiştim, halen öyle diyorum. Ama imkan varsa biraz daha düşük hacimli ve daha üst devirli daha teknolojik bir motorla rica edeyim, yoksa ne yapalım artık, sc turbodan iyidir en azından hissiyat olarak. ![]() Bu arada, günlük falan anladıkta, karda kışta kullanırım diye GT-R demeyin lütfen.. |
| | |
| | #56 |
| Miyendis |
Autocar haziran sayısında var bunla ilgili bir yazı. Hatta 23. sayfada Steve Sutcliffe adlı bir amcamız yazmış yazıyıda... Yazısının son cümlesi: 'Tur zamanı ölçülürken otomobilin üzerinde ne tip lastikler vardı?' |
| | |
| | #57 | |
| Çiko Member | Alıntı:
bir de onlar sadece idda ve varsayım hiçbir kanıtları yok ellerinde bu araba dönemez dedikleri için söylenen şeyler zr1 konusunda modeline kadar yazıyor lastikler porsche test pilotuna nasıl güveniyorsanız nissanada güveneceksiniz aksi kanıtlanmadıkça
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? | |
| | |
| | #58 |
| Miyendis |
O değilde bu GT-R'ın ACR'ye geçilmesine ne diyorsunuz? Pist Amerikada filan demeyinde şimdi. |
| | |
| | #59 |
| Çiko Member |
ahah car and driver ın testi herhalde şimdi izledim de 4.1 demişler 0-100 için enteresan ehhe test ettiğimiz 3 gtr dan en yavaşıydı diyor garip garip şeyler ![]()
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? |
| | |
| | #60 |
| MuRaT Kayıt Tarihi: 01-05-2004
|
GTR tabikide. Geciniz lutfen yok lastik soledir boledir seylerini lutfen |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|