"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| SARMAN |
ilk resmi gördüm zaten nevrim döndü ben kesinlkle viper diyorum ona bide supercharge yaptıkmı her turda birer orgasm |
| | |
| | #42 |
| naturally aspirated only |
ewet arkdailar viper wallparer yaptım güncel |
| | |
| Reklam |
| | #43 |
| SARMAN |
bu arada konuyu açan arkadaş düzenle de orda anket ekle seçeneği olması lazım yani sonradanda ekleyebiliyosun |
| | |
| | #44 |
| Miyendis |
Ömer düzenle seçeneğinde Anket ekle kısmını bulamadım ya da yok. ![]() Yönetimden tekrar rica ediyorum, anket eklerseniz çok sevinirim. ![]() Bir de Viper Acr'nin SC'ye ihtiyacı yok ki güç fazlasıyla var önemli olan daha çok yol tutuş. |
| | |
| | #45 |
| SARMAN |
sayfaları gösteren rakamların altında konu seçenekleri var orada ''konuya anket ekle'' seçeneği olması lazım |
| | |
| | #46 |
| Miyendis |
Anket Eklenmiştir. Ömer borcum olsun sonra ödeşiriz. Teşekkür ederim. Mesajı son düzenleyen AirUgrcN : 09-01-2008 - 01:12 Sebep: Anket eklendi... |
| | |
| | #47 |
| SARMAN |
lafımı olur forumda birbirimize yol göstermek görevimiz |
| | |
| | #48 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
|
Corvette demiştim daha önce ama az farkla ikinci gördüğüm gt-r alınabilme olasılığının daha yüksek olmasının yanında 4 koltuklu (911 göre daha insani arka koltuklar üstelik) yapısı ile karar değiştirip oyumu da nissan'a verdim..
|
| | |
| Reklam |
| | #49 | |
| Doctor | Alıntı:
![]()
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE | |
| | |
| | #50 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
|
Corvette de canavar... yoldan çıkmış değildim..ama sınırsız aram olsa bugatti değil vetteolsun isterim garajımda.. ilkinden başlayarak 3-4 adet.... Fakat alınabilirlik düşününce nissan büyük iş yapmış..eee ne de olsa japon.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|