"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 |
En düşük güçlü Amerikan'ı alayım diyecektim. Tutar yanı yok ki bunun benim için. ![]() Amerikan olmayan AWD. RWD olanlardan biri dengesiz köpek. Haliyle Corvette alayım. Ama gücünü biraz düşürsünler. Uğraşamam şimdi onunla.
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #12 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var |
Ben uğraşırım Ozan... Corvette... düşünmeden... nissan süper ama yine de vette... |
| | |
| | #13 | |
| Doctor | Alıntı:
çok kaba bence gtr ın yanında.düzde viper yada corvet alır ama pistte gtr geçemese bile vetteyi bayaa zorlar. ama pikniğe alışverişe gidilicek,yağmurda karda kullanılabilicek,içinde müzik dinlenilebilicek,inince heryerimizin ağrımadığı ve pistede çıkarabiliceğimiz araç gtr
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... | |
| | |
| | #14 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004 |
zr1 bizzat team corvette'in elinden gecmis bi makine. gelistirmesini takim pilotlari yaptilar. gtr'i dagitir bence. gtr cok agir, orasi aluminyum burasi karbon diye ovunuyorlar ama sonucta agir bir arac yapmak tercih edilmis. hayvan gibi gidiyor donuyor ama driver's car kesin degil. fiyat&performans 1 numara ama. |
| | |
| | #15 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 14-12-2006 Şehir: Ankara Yaş: 29 Otomobil: megane rs |
gt-r bence birebir rakibi değil bu iki aracın. daha farklı bi araç olabilirmiş karşılaştırma için...
__________________ 2005 RS - RSTuning remap - Magnex CatBack Egzoz - itg air filter - forge blow off kiti - AP yay |
| | |
| | #16 |
| naturally aspirated only |
srt10 acr ile zr1 arasında kaldım kararsızım test okumama lazım pist süresi filan
|
| | |
| | #17 |
| Pişman Değilim | tamamına katılıyorum, 1. tercihimi seçemem ama viper kesinlikle sonuncu
__________________ |
| | |
| | #18 |
| Uykusuz | 'No specific performance figures were quoted, but Wallace said the ZR1 would easily beat the current Z06's performance of 3.7 seconds to 60 mph and the current car's 7:42-second lap time at Nurburgring. One member of the team noted that in its current form, first gear is good for 67 mph, an indication of the new gearing and the LS9's ability to rev.' Tom Wallace, Corvette Chief Engineer ZR1 hakkında belki biraz fikir verir.
__________________ Türkçe'nin Bir Eksiği Yok. Ya Sizin? |
| | |
| | #19 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 06-01-2008 | konya otoshow da viper i görmüstüm bi kaç ay önce dehşet bir arac o yüzden viper diyorum uçacakmış gibi duruyorduu |
| | |
| | #20 |
| naturally aspirated only |
bilgi için teşekkürler srt10 acr alayım
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|