"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #91 | ||
| Senior Member Kayıt Tarihi: 16-03-2006 Şehir: İzmir
| hız testinde 402 de kalan neydi ![]() Alıntı:
koenigsegg videosu içinde youtube kapalı veremiyorum link ama eger olmasaydı adamlar 400 km diye bas bas bagırmazlardı teknolojisi hakkında bende pek bişey bilmiyorum ama bildigim kapıları açılıcagı zaman önce biraz dış tarafa dogru kayıyo sonra yukarı dogru açılıyo böyle bi araç Alıntı:
![]() ama sonuçta veyron,ayı balıgı gibi araba tipsiz bişey zenginler için prestij arabasından öte bişey degil bu arada eklemeyi unuttum.ZR1 için son hız 331 km/s deniyo Mesajı son düzenleyen hayyamyam : 09-07-2008 - 02:41 | ||
| | |
| | #93 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
|
Amerikan düzde gidiyordu.. viper pistte hepsini geçmiş?? |
| | |
| | #94 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
|
viper pıste napmıs öle.. ayrıca puanlandırmaya bak.. ucuz dıe 16 puan bırden önune gecmıs gt2 nın gtr... bide performansverılerı dusukgeldı bana:S..
__________________ |
| | |
| | #95 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
|
gtr verilerinde bi yanlışlık var ama orası kesin gibi bişey, 0-100, 1/4 fln hepsi gereğinden fazla..
|
| | |
| | #96 |
| Çiko Member |
buraya da yapıştırayım aynı dergi aynı araç yine bir road test2009 Nissan GT-R - Road Test/Japanese Performance/High Performance/Hot Lists/Reviews/Car and Driver - Car And Driver fazla sevinmeyin niohaoha
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? |
| | |
| Reklam |
| | #97 |
| Miyendis | Ben demiştim ama bunlar dünkü çocuk değil diye. ![]() Bu arada GT2 ya da GT3 RS, Turbo, F430 SC bunları da listeye ekleyince günümüzün canavarları tamamlanmış oluyor sanırım. Muhakkak 1 ya da 2 tane eksik var unuttuğum ama genel olarak bu saydılarım günümüzün şu sınıftaki en iyileri. |
| | |
| | #98 |
| Ikon The Verbal Hologram* Kayıt Tarihi: 05-07-2005
| Açıkçası Viper görünce direk salladım öyle, Hennessey Venom benzeri bişey sandım. ![]() GT-R'ın verileri de baya kötü. 4.1 uğraşsan yaptıramazsın o arabaya yahu. LC'siz mi kaldırmışlar nedir?
__________________ ![]() |
| | |
| | #99 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Viper`in low larina bak hele.. bring earplugs.. lan bu kadar belli etmeyn be |
| | |
| | #100 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
|
2. testte viper la gt2 arasında kalırım... viper aşırı agresif duruyo çok fenadır... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|