"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Nitrousexual© | ![]() PEUGEOT 907![]() MERCEDES SLR MCLARENMercedes SLR McLaren: Max. Güç: 460 kW/626 hp 0 - 100 km/h hızlanma: 3.8 saniye 0 - 200 km/h hızlanma: 10.6 saniye 0 - 300 km/h hızlanma: 28.8 saniye 5500 cc Max. hız: 334 km/h V8 motor Peugeot 907: Max. Güç: 368 kW/500 hp 6000 cc V12 motor Bu ciddi bir karşılaştırma değil. Peugeot 907 hakkında fazla bilgi yok ama siz yinede fikrinizi belirtin. Not: Resimler biraz büyük oldu, özür dilerim.
__________________ Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Is everyone alive? |
| | |
| | #2 |
| team FORD Kayıt Tarihi: 24-05-2004 Yaş: 21
| Re: Slr Mclaren Mi, Peugeot 907'mİ?
mercedes slr
__________________ |
| | |
| | #3 |
| .... | Re: Slr Mclaren Mi, Peugeot 907'mİ?
aliii naptın sen tabii ki de slr mclaren tamam 907 yabana atılır bi araba değil bence görünüş olarak slr mclaren i eziyor ama performans olarak da karsılastırılacak arabalar degil bence tabii ki slr alırr
__________________ [Kurallara Aykırı İmza Boyutu] Tıklayın |
| | |
| | #4 |
| Nitrousexual© | Re: Slr Mclaren Mi, Peugeot 907'mİ?
nası performans olarak karşılaştırılacak arabalar değil sen galiba sadece beygir gücüne baktın... bahadırcım, güç demek sadece beygir demek değildir... saçmalama lütfen
__________________ Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Is everyone alive? |
| | |
| | #5 |
| HONDA POWER Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 27 Otomobil: S 2ooo
SLR tabiki lafimi olur
__________________ VteC > Turbo |
| | |
| | #6 |
| .... | Re: Slr Mclaren Mi, Peugeot 907'mİ?
hyr alicim tamam biri v8 biri v12 sonra biri 5500 biri 6000 cc amasonucta biri mercedes biri peugeot biri alman biri fransız...BİRİ SLR McLArEn biri 907 yaaa...Böyle işte gtr cım
__________________ [Kurallara Aykırı İmza Boyutu] Tıklayın |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Nitrousexual© | Re: Slr Mclaren Mi, Peugeot 907'mİ?
hee öle öle ![]() ben burda markaların ekol olup olmadığından bahsetmiyorum... ve dikkat ettiysen markalarınıda karşılaştırmıyorum... ARABALARI karşılaştırıyorum... yaa işte böyle bahadırcım...
| | |
| | #8 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Yanii.. Yine de pek dengeli olduğu söylenemez karşılaştırmanın.. SLR.. |
| | |
| | #10 |
| cool boy | Re: Slr Mclaren Mi, Peugeot 907'mİ?
abi pejoyu seçtım mclerenin pejoyu ezeceğini bildiğim halde
__________________ TUNİNG OR NOT TUNİNG |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|