"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| cok eski uye | Re: Seat İbiza FR vs Mitsubishi Colt CZT
bende ibiza derdim... Objektif olarak bakarsak... İbizanın 1.8 oluşu ve kullandıgı motorun (pasat,audi a3) teki motor oluşu nedeniyle Modifiye adına bir sürü İmkanının olması buyuk bir avantaj diye düşünüyorum... tahminime gore ibizanında yol tutusu colt tan daha iyi olucaktır.
__________________ [Kurallara Aykırı İmza Boyutu] Tıklayın |
| | |
| | #12 |
| 6-0 :) Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 21
| Re: Seat İbiza FR vs Mitsubishi Colt CZT
ibizayı tercih ederdim daha kaliteli duruyo ama colt da güzel 1.5 150 hp hem vergidende tasarruf
__________________ ATAM İZNİNDEYİZ BİZDE SENİN GİBİ FENERBAHÇELİYİZ |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
ibiza fr'yi çok beğendim...motorunun kendini kanıtlamış olması modifiye ve servis bakımının daha kolay yapılması gibi özellikleride cabası kesinlikle ibizayı tercih ederdim... kısaltmasıda çok tahrik edici Formula Racing'ti açılımı yanlış hatırlamıyorsam
__________________ |
| | |
| | #14 |
| çapkın zannedilen masum! | Re: Seat İbiza FR vs Mitsubishi Colt CZT
Bende ibiza diyenlerdenim... artık her türlü artısı eksisi bilinen bi motor var üzerinde... COlt czt ise kapalı kutu... Düşük hacim yüksek hp yüzünden herkesin dikkatini çekiyor bu aralar... Efsanede olabilir fiyaskoda... Dolayısıyla; Let's wait and see!
__________________ |
| | |
| | #15 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
Kesinlikle Ibiza .
__________________ ![]() |
| | |
| | #16 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Milletce hastasıyız zaten o ne 1.5L 150hp mi.. abooow kesi ucuyordur bu... |
| | |
| | #17 |
| Per'4'mance | Re: Seat İbiza FR vs Mitsubishi Colt CZT
1.5l hem de 150hp etkileyici görünüyor ama ben kesinlikle ibiza'yı alırdım bi defa motoru kendini kanıtlamış bi motor...
|
| | |
| | #18 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 27-03-2005 Yaş: 24
fr derim
|
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| petrolhead Kayıt Tarihi: 09-12-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 24 Otomobil: Clio II RS Phase II
Blog Kayıtları: 5 | Re: Seat İbiza FR vs Mitsubishi Colt CZT http://www.autoexpress.co.uk/groupte...t_killers.html .. 4) colt czt .. 6) ibiza fr http://www.ecar.gr/innerpage.asp?cat...id=2&pubid=440 http://www.ams.gr/ams/_magazine/AMS_...=30684&mag=ams bu iki yunan sitesinde de fiesta-colt-ibiza karşılaştırması var. iki testin de tamamını ingilizce'ye çevirerek okudum, 1) fiesta 2) colt 3) ibiza sıralaması var genel olarak. testlerde genel olarak iki aracın da performansının çok yüksek olduğunu, colt'un çekiş kontrol sisteminin sık sık devreye girmek zorunda kaldığını, ön tekerleklere gücün sağlıklı aktarılamadığını; ibiza'nınsa sadece düz yolda hızlı gittiğini, his ve ruh ekisikliği olduğunu, yol tutuşunun zayıf olduğunu yazmışlar. ben bu ikisi arasında tasarımından dolayı colt'u alırdım, ibiza'nın tipi hiç hoşuma gitmiyo.
__________________ Eat. Breathe. Drive. Mesajı son düzenleyen dokuzharf : 29-10-2005 - 23:10 |
| | |
| | #20 |
| D R a G T u N e R ! | Re: Seat İbiza FR vs Mitsubishi Colt CZT
colt derdim...yeni teknoloji, performansı daha iyi... ibiza o bodykitle ve jantlarla zaten 1.4 75hp gibi duruyor...cuprayı gördükten sonra...
__________________ L'amante Italiano reale ' D Я G ' |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|