"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #51 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| Alıntı:
bunu soyle dusünebilirsiniz ; gondolun en tepe noktasından aşağı indiğinizi düşünün veya bangi jumping yaptıgınızı turboda kendinizi bi sapana yerleştirin hangisi daha zevkli | |
| | |
| | #52 | |
| UNDERGROUND | Alıntı:
Orası göreceli birşey kimi atmosferik sever,kimi turbo..Vites değişimiyle alakalı benim söylediklerim. Şikayet ettiğin sık vites değiştirme sorunu,Turbolu araçlarda Atmosferiklere nazaran daha az olacağından,Turbolu araçlara yönelmen daha mantıklı demek istedim. Umarım bu sefer anlatabildim meramımı | |
| | |
| | #53 | |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
| Alıntı:
ölü devirlerden itibaren arabayı çekip götürüyorlar.
| |
| | |
| | #54 |
| SARMAN |
düşük devirde kompresorlüleri öneririm tsi olsun MB 1.8k olsun
__________________ |
| | |
| | #55 |
| Miyendis |
Focus'un FWD olmasına herkes çok takılımış durumda. Ama FWD olmanın getireceği dezavantajların yanında avantajlar olduğunu da unutmamak gerek. Daha önce de yazmıştım. FWD sayesinde bu araç daha ucuz ve daha hafif olacak. Güç / Ağırlık oranının ne kadar önemli olduğunu belirtmeme gerek yok herhalde. Ford'un deneyimli patronu Jost Capito'nun da bu yönde bir açıklamsını okumuştum: '...Günümüzde 1300kg ağırlığında, 300hp güce ve 400nm torka sahip bir otomobilin, çekiş kontrol sistemleri ve elektronik diferansiyel kiliti sayesinde 4 çeker sisteme ihtiyacı yoktur...' ya da buna benzer bir açıklamaydı. Ayrıca Focus sınıfında yol tutuş gibi konularda referans olarak gösterilen bir araç. Renault Megane'nı bu konuda örnek gösterebiliriz: Rs modeli sonuç olarak standart modelin elden geçirilip Kilitli Difr. gibi sistemler eklenmesiyle oluşmuş bir araç... RS'in ya da daha sert kardeşi R26'nın neler yaptığnı yazmama gerek yok. En son Yeşil Cehennemde şov yapıyordu. ![]() Focus'un da buna benzer bir başarılara imza atamayacağı fikrine neden kapıldık, anlayamadım. |
| | |
| | #56 |
| X5 3.0sd |
güzel bi karşılaştırma olmuş ![]() R32 ölmez çünkü o bir Small M5 ![]() egzozundan çıkan o mükemmel ses yeter sadece ben hasta derecede sevdiğim için çok ta sağlıklı yorum yapamıycam ama R32 nin atmosferik olması, şanzımanı ve AWD olması RSten üstün olması için yeterli 300hp ve FWD hakikaten bi çelişki ama yinede RSte çok başarılı bi araç bence ikisininde yeri ayrı ve ikiside çok güzel..
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |
| | #57 |
| 41779 Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 25 Otomobil: Unfinished Sympathy
|
FWD arabalar AWD gibi 0-100 degerleri cıkarmaya basladı, garip... Sertliginden dolayı Focus'u seciyorum, daha bi sportif kaygılarla uretilmiş bi otomobil Golf'un yanında. Zaten S3'le kıyaslamak biraz daha mantıklı olurdu sanırım.
__________________ |
| | |
| | #58 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| Alıntı:
Mesajı son düzenleyen BlackEmperor : 24-07-2008 - 21:07 | |
| | |
| | #59 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ///M Otomobil: POWER
|
S40 T5 maksimum güç 218hp, 1900 d/d'deki güç 102hp. araba daha kalkışta Golf 1.6 gücü veriyor buna ne diyosun? ![]() ayrıca C70 T5'in 0-100kmh hızlanma süresi tek yolcu ile de aynı (7.6sn), 3 yolcu ile de
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #60 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
|
Bence bu rs in sonuda ağabeyi elektrik turuncu rs le aynı olur..70 milyonluk ülkede 2 adet satıldı ve bunların 2side bayi aracıydı...Biri ford-otosanın gazeteye dergiye çıkan kendi demo aracı,diğeride balıkesir bayisi AK OTO nun test aracıydı(hb kasa 5 kapılıydı),gerçi hep patronun hanımı kullandı ama neyse işte böyle bir yatırımın türkiyedeki akıbeti buydu,korkarım bununda sonu aynı olacak...fiyat,vergi,yakıt,2.el vs.vs..
__________________ Kingdom of drift |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| r32 |
| Konu Seçenekleri | |
|
|