"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21 |
evet "le mans yeşili" tam apaçi işi.
|
| | |
| | #22 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: ---- Yaş: 18 Otomobil: ---- | kesinlikle şayin boyamıyolar o renge ![]()
__________________ |
| | |
| | #23 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: ---- Yaş: 18 Otomobil: ---- |
RS RS RS RS RS RS ister pembe ister .ok rengi olsun yine RS
__________________ |
| | |
| | #24 |
| Member Kayıt Tarihi: 25-05-2008 | ne yeşili olduğu farketmez benim için çırtlak renkler bence arabanın gerçek kalitesini düşürüyor.
|
| | |
| | #25 |
| Senior Member |
Önden çekiş (fwd) ve 0-100 değeri 5.5 sn?? ford görmeyeli baya bi hayalperest olmuş yahu.. 100 denemenin 1 inde o değeri yakalarsalar alkışlarım.. testlerde 6 civarında çıkacaktır bekleyip görelim.. |
| | |
| | #26 |
| BOORİS |
r32 gerçekten 247 bgrmi yaa ben yanlış verdim oyumu silin golften focus yaww yerim ben o focusu
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #27 |
| Torquetuning |
Bu 2si arasında RS, ama bence R32 zaten tahtını yeni S3 çıktığında zaten kaybetmişti...
__________________ ! Audi4Ever ! |
| | |
| | #28 | |
| Uykusuz | Alıntı:
Ama sonucunda gerçek bir birinci seçilememişti sanırım. | |
| | |
| | #29 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ///M Otomobil: POWER |
yalnız S3 ile R32 biraz farklı. aslında bu konuda S3 - Focus RS diye açılabilirdi, amaçları daha bir uyuyor. ama R32 daha bir long distance cruiser hatch gibi. daha yumuşak ama daha kaliteli, gerçek hacimli sesli bir motoru var. daha lüks detaylarla donatılmış, sportif detaylar da var ama ikisi harmanlanmış. karakteri bu yönde.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #30 |
| SARMAN |
niye 135 denenn bir alet var ya ![]() ikisi arasından tabiykide r32 çok karizmatik bir araç sesi aktarımı ve şanzumanıda cabası rs daha çok wrc lere benzemiş yada sonradan profesyonel tune edilmiş bir focusa o tork o aktarımda nasıl yere iletilebiliyor orasıda soru işareti
__________________ |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| r32 |
| Konu Seçenekleri | |
|
|