"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| A R D A H A N L I Kayıt Tarihi: 12-12-2004 Yaş: 30
| ROVER 416si & BRAVA 1.6 ELX... ya da?
dostlarım..bi kardeşimiz cebindeki 11-12bin ytl parasına otomatik keyifli güvenli doluya yakın bi araba arıyor....ben rover önerdim.bu paraya alınabilecek çok iyi bi araç olduğunu düşündüm.bir de dengi fiyata brava varki hiç sevmediğim bi araba ama tr deki tofaş mantalitesi bakımından o da düşünülüyor....bilenlere sormak açısından rover için fikriniz nedir.bizim baktığımız rover 416si en full versiyonu olacak..ya da sizin bize verebileceğiniz başka fikirlerede açığız..saygılarımla
|
| | |
| | #2 |
| Ford lover |
11-12 ye şans işi ama "98 civic
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
|
Merhaba Rover 416Si ' ın 2 değişik kasası var. Bunlardan biri sedan, diğeri ise Euro-Civic'lerle aynı kasaya sahip olan Lift-back gibi bir modeli. Sedan olanı bana göre daha güzel bir araba komple görünüş olarak. Ancak şöyle ki motoru Rover. Diğer lift back olan modelin motoru Honda motoru. Ve Rover ustalarına sorarsanız, size sedanı değil de diğerini almanızı tavsiye edeceklerdir muhtemelen bu sebepten, çünkü o modeller daha problemsiz. Fakat unutmamak lazım ki artık bu araçlar oldukça yaşlandılar ve de hem servis ve parça yokluğundan, hem de kullanıcıların Rover'dan bezmişliğinden dolayı, çoğu 416Si muhtemelen bakımsızlıktan dökülmektedir. Yani hemen hemen hepsi problem ve masraf çıkartacaktır. Buna eminim. Dolayısıyla Fiat Brava her ne kadar Rover'a göre daha sevimsiz olsa da, maliyetler açısından bir avantajı olabilir... İyi şanslar dilerim...
__________________ RICA Tuning |
| | |
| | #4 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
14 e 2005 getz lerde var... biraz daha zorlayıp alabilir getz hem modeli daha yeni hemde parça sıkıntısı çekilmez zannediyorum
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #5 | |
| Alıntı:
| |
| | |
| | #6 |
| nuriQocca |
probLemLi oLduğu söyLeniyo ama opeL içinde aynı şey söyLeniyo ben piyasa LafLarına pek inanmıyorum rover aLırdım iyice inceLedikten sonra..servis oLarakta rovser'e giden çok gördüm..sanırım 1.6 16V motor da honda'dan aLınma bu yüzden mekanik konuLarda sorun yaşancağını sanmam ama yedek parça durumu nedir araştırmak Lazım zira disbritör boşLuk yüzündende güç kayden bir marka mazda gibi..brava ya hiç yakLaşmazdım..en azından mutLaka sıraLı LPG istiyor..
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
|
Yanlış anlaşılmasın, ben piyasadan duyduklarıma istinaden değil de kendi yaşadıklarıma istinaden yorum yaptım. Rover'ın yabancısı değilim. Annem uzun süre Rover 216Si kullandı, herşeyiyle ben ilgilendim aracın. Ayrıca ben kendim zamanında Rover 620ti kullandım. Bunu satın almadan önce de 416Si bakmıştım ve birçok arabayı da gezip incelemiştim. Çok yakından tanıdığım Rover özel servisi de var halen. Açıkçası benim 620ti, pek öyle korktuğum kadar problem çıkarmadı. Ama anneme sıfır olarak aldığımız 216Si yıllar geçtikçe öyle bir döküldü ki, ne siz sorun ne ben anlatayım. Ettiğimiz masrafın haddi hesabı yoktu öyle söyleyeyim. Naçizane bir tavsiyem, Rover alırsanız en azından sakın otomatik şanzımanlı almayın. Mutlaka düz vitesli alın. Otomatik Rover adamı doğduğuna pişman eder.
__________________ RICA Tuning |
| | |
| | #8 |
|
şimdi bi de bu listeye 850 T5 eklendi hadi buyrun bizde ne yapacağımızı şaşırdık... |
| | |
| | #9 |
| nuriQocca |
S40 aLsın kurtuLsun..hem güvenLi hem doLuya yakın hem fiyatına göre süper konforLu sürüşüde yumuşak..
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| | #10 |
| Bahadır USTAOĞLU |
bence volvo çok mantıklı masraflarını düşünmezsek tabi oldukça keyifli ,güçlü ve sağlam ama sorun çıkartırsa turbo bir arabanın masrafı ağır ve yaşı sebebi ile parça sıkıntısı kaçınılmaz bir durum olabilir bu aracın dışında ise bana 99-00 makyajlı civic te çok mantıklı bir karar gibi geliyor.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|