"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| ZugoR |
Rs +1
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #12 |
| Pişman Değilim |
superb bile passata rakip olamaz, octavia hiç olmaz bence, gerçi passata da 1,4 pek yakışmamış ama yinede passat
__________________ |
| | |
| | #13 | |
| Senior Member | Alıntı:
İşin bir de vergi boyutu var tabi.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |
| | |
| | #14 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-12-2005 Şehir: Afyonkarahisar Yaş: 27 Otomobil: 08 Passat Tsi, 08 Astra cdti sedan |
octaviaların 140lık dizelleri 230 yapıyor diyorlar eğer gerçek payı varsa süper bence ama yinede passat
|
| | |
| | #15 |
| aT_hIrsIzI™ |
ya sıralama biraz karışık aslında ama benim bildiğim kadarıyla; suberb >passat >octavia >jetta şeklinde olması lazım aracı ne amaçla almak istediğini bilsem daha çok yardımcı olurdum ama octavia düşünüyorsan jettada düşünürsün o halde 1.4 170hp diyorum
__________________ |
| | |
| | #16 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ///M Otomobil: POWER |
az yakması önemli ama performans daha önemli diyorsan Octavia'da olabilir. neden, çünkü kalan yönlerden de seni tatmin eder. bu 2004 model bir civic veya corolla değil sonuçta, basit bir araç değil öncelikle, hatta konforlu güvenli sessiz ve tok bir araç. Skoda bile olsa vag'nin bir kalite/üretim kültürü var ve çıkan her araç ne olursa olsun belli bir kalite ile üretiliyor. yani ikisinin arasında çelişkiye düşmen bir hata değil, gayet normal. Skoda'nın imajı benim için bir sorun, birde sonuç olarak Passat bir üst sınıf ve motoru çipleyebileceğimi düşününce Passat derim ben.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #17 |
| Team Lada |
passat ... çünki geri dönüşümü çok üst düzeyde satışda istediğin gibi pazarlıyabiliyorsun octavia da biraz nazlı gidiyo
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| octavia, passat |
| Konu Seçenekleri | |
|
|