Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Karşılaştırmalar

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 08-08-2008, 13:29   #81
Senior Member

UMUT_79 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi highway mouse Mesajı Göster
Şimdi siz passata bindiniz,ondan inip jettaya bindiniz ve bariz şekilde birinde çoooook rahat ettiniz birinde de rahatsıızzz oldunuz ve bu arada hissetiğiniz fark o kadar fazlaki araçlardan birini anında elinizin tersiyle ittiniz..?Yanlışmı anladım acaba..?
Evet yanlış anlamışsın Çoooook fark yok tabiki, ama fark var. Bu farkı herkes farklı algılar, bazısı sallamaz bile ama ben bu sınıfta araba alacak olsam benim için önemli, kalite farkı ortada, örneğin bozuk bir yola girilir fark görülür...

Eski 08-08-2008, 17:49   #82
Team Lada

gunesinoglu - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 03-samara00-vega
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to gunesinoglu
Alıntı:
Şimdi siz passata bindiniz,ondan inip jettaya bindiniz ve bariz şekilde birinde çoooook rahat ettiniz birinde de rahatsıızzz oldunuz ve bu arada hissetiğiniz fark o kadar fazlaki araçlardan birini anında elinizin tersiyle ittiniz..?Yanlışmı anladım acaba..?
yoo yanlış anlaşılma yok...
benim anlatmak istediğim bu iki aracın arasında çoook büyük bi uçurum yok konfor bakımından ve her iki aracın da aynı fiyat aralığında satıldığını baz aldığımızda daha güçlü ve daha seri ve daha hızlı olan jetta dururken neden passatı alalım
ben kendi kriterimce passata yan gözle bile bakmam(Bu motor seçenekleri ve fiyat dengesinde)

gunesinoglu Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-08-2008, 18:15   #83
Karşıyaka Republic

Smile

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi UMUT_79 Mesajı Göster
Evet yanlış anlamışsın Çoooook fark yok tabiki, ama fark var. Bu farkı herkes farklı algılar, bazısı sallamaz bile ama ben bu sınıfta araba alacak olsam benim için önemli, kalite farkı ortada, örneğin bozuk bir yola girilir fark görülür...
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi gunesinoglu Mesajı Göster
yoo yanlış anlaşılma yok...
benim anlatmak istediğim bu iki aracın arasında çoook büyük bi uçurum yok konfor bakımından ve her iki aracın da aynı fiyat aralığında satıldığını baz aldığımızda daha güçlü ve daha seri ve daha hızlı olan jetta dururken neden passatı alalım
ben kendi kriterimce passata yan gözle bile bakmam(Bu motor seçenekleri ve fiyat dengesinde)
Gene aklım karıştı ama galiba şu yorum bana daha yakın...

Aynı fiyata yarım kilo daha ağır ve tatlı kavun alacağıma,aynı fiyata daha küçük ama daha tatlı kavun alırım...Benim canım kavun çekmiş şimdi anladım...

Eski 08-08-2008, 18:43   #84
Team Lada

Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to gunesinoglu
ha şöyle... yani sana hemen hemen aynı şeyleri vaad edebilen ve aynı fiyata sunulan jetta varken daha güçsüz passat

Reklam
Eski 08-08-2008, 19:07   #85
Senior Member

passat bir üst sınıfta yer alıyor ama arada motor gücü olarak baya fark var...passat da jettadan daha konforlu şüphesiz... fakat passatın jettaya göre konfor konusundaki üstünlüğü jettanın passata göre performans konusundaki üstünlüklüğünden daha fazla değil diye düşünüyorum
anlatabildim sanırım

DaRKSiDe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-08-2008, 19:44   #86
Senior Member

Alıntı:
Gene aklım karıştı ama galiba şu yorum bana daha yakın...

Aynı fiyata yarım kilo daha ağır ve tatlı kavun alacağıma,aynı fiyata daha küçük ama daha tatlı kavun alırım...Benim canım kavun çekmiş şimdi anladım...

valla güce takmış boyuttasınız ben jetta aldım ama şimdi keşke passat alsaydım diyorum devirli kullandığınızda benzini su gibi içiyor ayrıca bir spor arabanın vermiş olduğu yol tutuş ve kıvraklık yok ee neden aldık o zaman şimdi bunu düşünüyorum

babaka Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-08-2008, 19:47   #87
Team Lada

sen sedan bi otomobilden spor otomobil beklentisiyle aldıysan yanılgıya düşmüsün sanırım
jetta passat sedan aile aracı onlardan spor bir otomobilin hareketlerini bekleyemezsin
heryerde öyledir ne kadar köfte o kadar ekmek
gaza ne kadar çok basıyorsan depodanda okadar çok benzin çekiyorsun demektir

Eski 08-08-2008, 20:13   #88
Senior Member

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi gunesinoglu Mesajı Göster
sen sedan bi otomobilden spor otomobil beklentisiyle aldıysan yanılgıya düşmüsün sanırım
jetta passat sedan aile aracı onlardan spor bir otomobilin hareketlerini bekleyemezsin
heryerde öyledir ne kadar köfte o kadar ekmek
gaza ne kadar çok basıyorsan depodanda okadar çok benzin çekiyorsun demektir
yaa tabiki de öyle ama sonuçta bi sedan araba alıyorsun performanslı olsa ne olur olmasa ayrıca pasaatın performansıda yeterli ne yani kalkışta yarışmı yapıcan yada gaza basıp haddini bildircen birine efendi efendi sür onun için ben passat diyorum varsa değişmeye hazırım

Eski 08-08-2008, 20:24   #89
©

The KrAl - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 9n
170lik mi senin araba babaka?

Eski 08-08-2008, 20:57   #90
Senior Member

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi The KrAl Mesajı Göster
170lik mi senin araba babaka?
170 lik evet,
spor araba istiyorsan git onu al ne yapıcan sedanda sürati uzun yola çıkıcaksan önce rahatlık oda passat

Reklam
Cevap

Bookmarks

Etiketler
122, 170, jetta, pasat, tsi

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları