"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #81 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Yaş: 29
| Alıntı:
Çoooook fark yok tabiki, ama fark var. Bu farkı herkes farklı algılar, bazısı sallamaz bile ama ben bu sınıfta araba alacak olsam benim için önemli, kalite farkı ortada, örneğin bozuk bir yola girilir fark görülür...
__________________ !!!RRRaceCCCar!!! | |
| | |
| | #82 | |
| Team Lada | Alıntı:
benim anlatmak istediğim bu iki aracın arasında çoook büyük bi uçurum yok konfor bakımından ve her iki aracın da aynı fiyat aralığında satıldığını baz aldığımızda daha güçlü ve daha seri ve daha hızlı olan jetta dururken neden passatı alalım ben kendi kriterimce passata yan gözle bile bakmam(Bu motor seçenekleri ve fiyat dengesinde) | |
| | |
| | #83 | ||
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
| Alıntı:
Alıntı:
Aynı fiyata yarım kilo daha ağır ve tatlı kavun alacağıma,aynı fiyata daha küçük ama daha tatlı kavun alırım...Benim canım kavun çekmiş şimdi anladım... ![]()
__________________ Kingdom of drift | ||
| | |
| | #84 |
| Team Lada |
ha şöyle... yani sana hemen hemen aynı şeyleri vaad edebilen ve aynı fiyata sunulan jetta varken daha güçsüz passat |
| | |
| Reklam |
| | #85 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Yaş: 23
|
passat bir üst sınıfta yer alıyor ama arada motor gücü olarak baya fark var...passat da jettadan daha konforlu şüphesiz... fakat passatın jettaya göre konfor konusundaki üstünlüğü jettanın passata göre performans konusundaki üstünlüklüğünden daha fazla değil diye düşünüyorum anlatabildim sanırım |
| | |
| | #86 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-06-2008
| Alıntı:
valla güce takmış boyuttasınız ben jetta aldım ama şimdi keşke passat alsaydım diyorum devirli kullandığınızda benzini su gibi içiyor ayrıca bir spor arabanın vermiş olduğu yol tutuş ve kıvraklık yok ee neden aldık o zaman şimdi bunu düşünüyorum | |
| | |
| | #87 |
| Team Lada |
sen sedan bi otomobilden spor otomobil beklentisiyle aldıysan yanılgıya düşmüsün sanırım jetta passat sedan aile aracı onlardan spor bir otomobilin hareketlerini bekleyemezsin heryerde öyledir ne kadar köfte o kadar ekmek gaza ne kadar çok basıyorsan depodanda okadar çok benzin çekiyorsun demektir |
| | |
| | #88 | |
| Alıntı:
| |
| | |
| | #89 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
170lik mi senin araba babaka?
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #90 |
| 170 lik evet, spor araba istiyorsan git onu al ne yapıcan sedanda sürati uzun yola çıkıcaksan önce rahatlık oda passat |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 122, 170, jetta, pasat, tsi |
| Konu Seçenekleri | |
|
|