"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-06-2008
| tabi ki yaşında etkisi var ama sonuçta jetta da sedan bir aile arabası spor bir ara değil, bence araçta ne aradığınıza bağlı performans mı, yoksa konfor ve daha fazla yalıtım mı
|
| | |
| | #42 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
| 1.4 TSI Passat motoruna twinturbo uygulayabileceğini düşünüyor musun gerçekten?
__________________ RICA Tuning |
| | |
| Reklam |
| | #43 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
|
Arkadaşlar benim eşimde Jetta var. Açık konuşayım, malzeme kalitesi veya şıklıktan bahsetmiyorum, fakat kabin iç hacmi, benim S60' dan daha rahat. Özellikle arka koltuk diz mesafesi çok daha rahat. Yani alt-orta sınıf, fakat gayet de rahat bir araba. Aile arabası olarak da hacmi ve konforu yeterli bir sedan. Bagajı da gayet büyük. Passat elbette daha güzel. Daha baba, daha şık, daha prestijli, konforlu vs vs... Ama 122 hp o arabaya zayıf. Ben Passat' ın 2.0 TDI 140 hp ve de 2.0 FSI 150 hp versiyonlarına bindim. Kullandım da. Onların gidişini gördükten sonra, 122 hp' nin gidişini pek düşünmek istemiyorum. Tabi 1.6 FSI kadar kötü değildir ama yine de...
__________________ RICA Tuning |
| | |
| | #44 |
| Senior Member |
jetta değilde golf olsa atlardım 170hp lik makineye. passat ı seçerim.
|
| | |
| | #45 |
| BOORİS |
jetta 170 hpyle çoğu sedan pataklanır
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #46 | |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
| Alıntı:
...Aile arabası 170 lik jettaya 18 enkei jant,5 lik yay, abt chip,sedefli beyaz renk ...Bu yaşta bunlar kafii..Dediğim gibi şimdilik jetta..
__________________ Kingdom of drift | |
| | |
| | #47 | |
| Alıntı:
| |
| | |
| | #48 | |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
| Alıntı:
..O işin başka bir kısmı ki abt chip ile garantin bitmiyor ama yayları bilmiyorum...Burada sorulan hangi araç ve sebep kısmı..Jetta ve sebepleride bu tazdıklarım.Ha illa garanti dersen o zaman 2.el bakıcaz artan paraylada daha çok mod yapıcaz..Nasıl..?
__________________ Kingdom of drift | |
| | |
| Reklam |
| | #49 | |
| Alıntı:
bak işte şimdi oldu | |
| | |
| | #50 |
| tork arası beygir Kayıt Tarihi: 26-05-2005 Şehir: Ankara Yaş: 27 Otomobil: Honda Jazz
|
bu iki aracın tüketim değerleri nedir peki onada bakmak lazım.artık tüketim değerleri ilk tercih sebeplerinden malesef.ondan sonra diğer kriterlere bakıyor ister istemez insan.ben passat derim daha geniş daha konforlu olarak tahmin edeceğim için.ama arada uçurum bi tüketim değeri yoksa güç için jetta seçilebilir.
__________________ bu zamlarla benzin pompası depoyamı giriyor,yoksa..... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 122, 170, jetta, pasat, tsi |
| Konu Seçenekleri | |
|
|