"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| toyota varsa sorun yok |
122 hp de olsa 1.4 passata binmem 170hp lik jetta daha iyi bir seçenek
__________________ |
| | |
| | #22 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Yaş: 29 |
Jetta "süper spor" performansında neredeyse, kullanması zor, o yüzden madem aile aracı alıcam, şöyle fısır fısır konforlu bir Passat derdim ben...
__________________ !!!RRRaceCCCar!!! |
| | |
| | #23 |
| SARMAN |
eğer genç yaşımda alıyorsam kesinlikle jetta öle passat massat gerek yok ona birkaç rütuş ve birkaç işlem mükemmel olur ![]() kesinlikle jetta diyorum ancak 35+ isem passat
__________________ |
| | |
| | #24 |
| X5 3.0sd |
tabiki PASSAT ilk tercih olur ama jetta değilde yeni MONDEOyu da bi düşünürdüm yani..
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |
| | #25 |
| ÜzgünBakanÜye |
passat tip değiştiriyordu yakın zamanda jetta alayım |
| | |
| | #26 |
| toyota varsa sorun yok |
122 hp lik yürümeyen rampana tıkanan kocaman bir sedan mı 170 hp lik şık bir orta sınıf sedanmı desen cevaplar değişirdi bence bence imkanın varsa bööle bişi yap ![]()
__________________ |
| | |
| | #27 |
| Senior Member |
Passat derim.jetta diilde golf olsa düşünürdüm ama jetta sanki passatı küçütmüşsün gibi duruyor.
|
| | |
| | #28 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31 |
Benim yaşımda tabiki jetta,ama babamın yaşında passat..Hatta az önce sordum naapcam 170 hp yi traktörmü bu dedi..He he eski toprak işte...
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #30 |
| Senior Member |
Tamamen kişisel bu sornun cevabı, biri orta sınıf güçlü motor, diğeri orta-üst sınıf yeterli motor. Ben tercihimi Passat'tan yana kullanırdım.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 122, 170, jetta, pasat, tsi |
| Konu Seçenekleri | |
|
|