"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #101 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 13-08-2008 Şehir: istanbul Otomobil: jetta tsi 210 bhp
| jetta tsi
jetta tsi 170bhp kullanıcısı olarak jetta ile ilgili artı ve eksileri belirtmek istiyorum Artılar: 170bhp oldukça iyi performans gösteriyor araç içi işçilik gayet iyi, passattan çok farklı değil bagaj inanılmaz büyüklükte, benim gibi çocuğu olan bir insan için gerçekten oldukça kullanılışlı 1.4 olması nedeniyle fiyatı almanyadaki satış fiyatına çok yakın ve tabi ki mtv'si düşük Yakıt tüketimi makul Eksiler: Önü golf, arkası passata benzediği için bir passat kadar karizması yok aracın önü hafif, kalkışlarda aracın önü havalanıyor ve optimal bir kalkış gerçekleşmediği gibi torktan dolayı direksiyon işlevsiz hale geliyor. Bu durum kış lastikleri ile aracın orjinal lastiklerine göre daha iyileşiyor. Frenler yüksek hızlarda sertleşiyor ve iyi bir durma sağlayamıyor |
| | |
| | #102 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-08-2008 Şehir: 34 Otomobil: ...
|
nasıl bu degerlere ulasıyorsunuz 5 6 litre?=??????? bizde caddy var daha bi saat once geldım dunde o kadar ugrastım tüketimi düşürmek için 7.5 de su anda ortalama tüketimi klima falanda açmadım acaba bide sıfırlayıptamı ölçüm yapsam ama sıfırladıgım zaman ilk başlarda muazzam bir yakıt tüketimi gösteriyor
|
| | |
| Reklam |
| | #103 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-06-2008
| Alıntı:
| |
| | |
| | #104 |
| Team Lada |
benim yol bilgisayarında en az gördüğüm rakam 7.2 lt oldu altını göremedim henüz..
|
| | |
| | #105 |
| PoWeR Kayıt Tarihi: 27-09-2004 Yaş: 30
|
Tabiki de 170lik jetta....
|
| | |
| | #106 |
| Member Kayıt Tarihi: 05-01-2008
|
jetta her türlü geçer
|
| | |
| | #107 |
| Member Kayıt Tarihi: 05-01-2008
|
50hp kolay az deil
|
| | |
| | #108 |
| UNDERGROUND | Arkadaşlar biraz zahmet edip,konunun açılış amacını okursak böyle alakasız mesajlar yazmayacağımızı düşünüyorum |
| | |
| Reklam |
| | #109 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
Tercihim Passat olurdu.iki araç arasında büyük bi sınıf farkı var ve maalesef Jetta çok çirkin
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #110 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-06-2008
| büyük!!!
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 122, 170, jetta, pasat, tsi |
| Konu Seçenekleri | |