www.modifiyem.com | |
| |||||||
Opel Vectra Gt & Honda Civic Vtec VtiKarşılaştırmalar icinde Opel Vectra Gt & Honda Civic Vtec Vti konusu , Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi FeaR_LoRD V T I tabıkıde,adı war bı kere tartısmanın bı alemı warmı???spor otomobılde konfor aranmaz sanırım,dimi?? gt spor değil mi??... | |
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #177 | |
| Senior Member | Re: Opel Vectra Gt & Honda Civic Vtec Vti Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #178 | |
| Damned in Black Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 25
| Re: Opel Vectra Gt & Honda Civic Vtec Vti Alıntı:
senin kaldırdıgın vtec kullanıcılarına burdan selam ederim ve hayatlarında basarılar dilerim..
__________________ i'll suffer in your sea your ocean bleeds into me i'll fall through your endless sky but never, ever cry wounded by your cruelty yes, i'll suffer in your sea | |
| | |
| | #179 | |
| Kadıköy buası:) | Re: Opel Vectra Gt & Honda Civic Vtec Vti Alıntı:
bizde 5 kişi 136hp lik vectra 100.YIL ile 235 yapmıştık... dinlemiyo valla hayvan gibi gidiyo araba +11111.... | |
| | |
| | #180 |
| Ophell Member | Re: Opel Vectra Gt & Honda Civic Vtec Vti
Aman tanrım !! Hala 1de 2de 3te kaç yapıyor bunları mı tartışıyorsunuz. Ben vites oranlarını koyduğumda sadece uzun yoldaki durumları konusunda fikir edinmeniz amacıyla koymuştum. Yok ferrari 3te 220 yapıomuş! Bana ne ferrariden??? 4 vitesli S40 2.0T 2de 120yi geçiyor. Ferrari geçemiyor. Demek ki S40 daha iyi.. (Cevizkıran diyorum anlayan anlar!!) Bir arabanın hangi viteste kaç yaptığıyla performansını ölçemezsiniz. CDXe 2.0ın şanzımanını koyun, o şanzıman hangi hıza izin veriyorsa o hızı yapar. Lütfen bu 1de 2 de 3te muabbetlerini bırakın çok çocukça. |
| | |
| Reklam |
| | #181 | |
| Senior Member | Re: Opel Vectra Gt & Honda Civic Vtec Vti Alıntı:
s40, iyi, ferrarideen....... senin alnını karışlarım bak!!arkadaşım bi defa s40 kırmızı değil..ferrari kırmızı. o zaman ferrari daha iyi...... s40 da 4 kapı mı vaar.??? ne?? yaw ilerleyin artık yaw, batılılaşın biraz, çıkarın at gözlüklerini....
__________________ | |
| | |
| | #182 | |
| OPHELL Kayıt Tarihi: 20-12-2004 Yaş: 28
| |
| | |
| | #183 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-12-2004 Yaş: 28
hadi onu acıkladın sen bana, olmaz ya, acıkjladın dıyelım. peki bogalar ndn kırmızaya saldırıo hee? kırmızı olmasaydı naylon torba sallarlardı matadorlar di mi? yaw yaww ılerleyın yaw amaaan | |
| | |
| | #184 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 26 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
|
horttt ne konuydu beaaa ![]() gt 4 te uzarr
__________________ +200whp n/a vectra v6 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| civic, honda, opel, vectra, vtec, vti |
| Konu Seçenekleri | |
| |