"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-12-2004 Yaş: 26
| Re: octavia2.0 rs 200hp - golf gti Alıntı:
__________________ Motorola, telefonumu "7 AY" sonra ve EKSİK teslim etti Motorola ALMAYIN | |
| | |
| | #22 | |
| SARMAN | Re: octavia2.0 rs 200hp - golf gti Alıntı:
| |
| | |
| | #23 |
| SARMAN | Re: octavia2.0 rs 200hp - golf gti
yapmayın yaw size sorarım vestel mi alırdınız yoksa onun firması olan regal mi sanırım regal diyen çıkmaz fiyat düşünülmez ise ben tabiykide vw alırdım vw ne olursa olsun kendi arabasına daha çok önem gösterecektir vw varken hele o gof5 gti neden vw nin beslemesi olan skodanın octaviasını neden alayım dimi yani? |
| | |
| | #24 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-12-2005 Şehir: Afyonkarahisar Yaş: 27 Otomobil: 08 Passat Tsi, 08 Astra cdti sedan
| |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| /_//_/R** | Re: octavia2.0 rs 200hp - golf gti
para mesele deilse al bi gti gitsin...ama ben bugüne kadar 1 kere rs gördüm oda fuarda..hem ucuz hem gösterişli..aldımmı harbiden bi havan olur ...rengi yeter bea
__________________ WARLIINLA YOKLUUN 1 |
| | |
| | #26 | |
| /_//_/R** | Re: octavia2.0 rs 200hp - golf gti Alıntı:
ama fiyat farkı var..aynı motorsa nie daha ucuzunu almayayım
__________________ WARLIINLA YOKLUUN 1 | |
| | |
| | #27 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
| Re: octavia2.0 rs 200hp - golf gti
Skoda besleme mi oluyor? ! Skoda VW bünyesinde bir marka,çoğu parçası VW'den ama mühendislik denen olay Çek'lerden Octavia RS liftback bir araç,sedan tarzı işte Golf GTI hb bir araç ve hitap ettiği kitle genç kitle RS'in avantajları geniş bagajı ve markanın lider modeli olması(spor araç olarak) tercih kısmı da tamamen duygusal ![]() 59 bin ytl, 69 bin ytl Octavia RS ile Golf GTI'ın prestijini yakalamanın mümkün olacağı fikrindeyim,ama ikinci el benim için çok önemli ise GTI tabi ki... ne bileyim ikiside farklı araçlar,bakmayın ortak motor kullandıklarına,tercih kriterleri daha da çoğaltılabilir...
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #28 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
Bazen yorumlarımızda lüzumsuz kelimeler kullanmakta üstümüze yok.. birileri seçip beğeniyor en azından onlara saygı duyun.. seviyeyi düşürmek kimseye fayda getirmez..
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #29 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-12-2005 Şehir: Afyonkarahisar Yaş: 27 Otomobil: 08 Passat Tsi, 08 Astra cdti sedan
| |
| | |
| | #30 |
| Audi A5 1.8 tfsi Kayıt Tarihi: 01-05-2006
golf gti tabiki
__________________ |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |