"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #71 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
|
Octavia RS de bir RICA yazılım ve egzost modifiyesi ile 245 hp / 360 Nm gibi rakamlara ulaşabiliyor yalnız. Yani eğer sadece dizel olanı değil de, bu her iki aracı da modifiye ettiğinizi varsayarsak, benzinli RS ile dizel 170 hp versiyon arasındaki güç farkı kapanmaz, bilakis, daha da açılır.
__________________ RICA Tuning |
| | |
| | #72 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-12-2005 Şehir: Afyonkarahisar Yaş: 27 Otomobil: 08 Passat Tsi, 08 Astra cdti sedan
| Alıntı:
| |
| | |
| Reklam |
| | #73 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
| Alıntı:
__________________ RICA Tuning | |
| | |
| | #74 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-12-2005 Şehir: Afyonkarahisar Yaş: 27 Otomobil: 08 Passat Tsi, 08 Astra cdti sedan
| Alıntı:
Bu PPC bana yaramıyor malesef | |
| | |
| | #75 |
| splendor |
Octavia alacaksanız sıfırını o kadar para vermeye değmez.RS lerin 2.elleri 40-45.000 YTL.Temiz bi 2.el bulursanız bence daha karlı çıkarsınız. Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası |
| | |
| | #76 | |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #77 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 10-09-2008 Şehir: konya Otomobil: skoda
|
bencede octavia passata o kadar para vermek mantıksız bence.sonuçta aynı motora sahip...donanım olarakta oldukça yeterli octavia....passat daha ağır olduğu için ve rs spor için tasarlandığı için performans olarak daha yeterli olacaktır....octaviayı kullanmadım ama rs de yan koltukta oturdum.normal yolda konfor olarakta pek problem yok ama sert darbelerde sertliği hissediyorsunuz.bence octaviayı seçin hiç pişman olmazsınız...bu arada afyondaymışsınız konya bayi iyi tanıdığım isterseniz o konudada yardımcı olurum.fiyat vs konularda yapabilecekleri en iyi şeyleri yaparlar....alttaki siteyi incele istersen ![]() Yeni Skoda Octavia RS - Günlük Hayatta, Turbo keyfi! |
| | |
| | #78 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 10-09-2008 Şehir: konya Otomobil: skoda
|
üstelik çok pis bakıyo ![]() ![]() bu jantlarda standart 18 inç ![]() |
| | |
| Reklam |
| | #79 |
| Bu otomobili diğerlerinden farklı kılan özellik nedir acabahakketen çok pis bakıyor süper bi araç. Biz alsak böyle pis bakmaz acaba neden fotoğrafı çekenden olmalı. Bu arada karar verildiğinde en yakın bayi ve bir kaç bayiden fiyat alıp uygunu seçeceğiz seninle iletişime geçebiliriz kararı verdikten sonra teşekkürler
|
| | |
| | #80 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 16-09-2004 Yaş: 35
| bak dostum bu videoda da neler yapabileceğini görürsün octavia rs'in videoda dikkat edersen 0-200 20sn ki bu 280 beygirlik evo 9 ile aynı ![]()
__________________ 07' OCTAVIA RS (BLUEFIN + K&N CAI) 0-100 6.5 SEC 0-200 25 SEC (WET) |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|