"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| yaptıgın yorumdan hıc bırsey anlamadım. hem fıyat farkı fazla dıyorsun hem evladıyelık almıycaksın nası olsa dıyorsun hemde passat dıyorsun? :S pahalı olan passat.
|
| | |
| | #62 |
| The Boss Kayıt Tarihi: 19-03-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: 04' Citroen Berlingo 1.9D Combi
Blog Kayıtları: 1 |
Skoda Octavia RS'in motoru le VW Passat'ın motoru aynı alttakımlarıda buyuk ölçüde benzerlik gösteriyor. Passat karizmatik RS ise ondan daha hızlı bir arac performasn istiyorsan RS karizmada olsun diyorsan Passat.
__________________ |
| | |
| | #63 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Tasarıma bakacaksak, Octavia çok zayıf kalıyor. Passat'ın önü gerçekten mükemmel derecesinde, ama arkası da bir o kadar kötü. Ha, almayı geldi mi, Passat 26bin tl'yi hakedecek kadar iyi değil Octavia'dan, işin özü bu. Ama daha iyi tabii ki, dert değilse para veya ne kadar verimli bir alım yapıldığı, elbette Passat seçilmeli. |
| | |
| | #64 | |
| Alıntı:
Şöyle diyor. 1. Pahalı gereksiz yere. 2. Çok uzun süre kullanılmayacaksa, yani satılacaksa Octavia'dan avantajlı olur, zira Octavia ölü paraya gidecek. | |
| | |
| | #65 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 16-09-2004 Yaş: 35
| Alıntı:
bizim piyasada dizel olmadıktan sonra benzinli üst sınıf araçlara karşı antipati var 2005 yılında aldığım 2.0 fsi highline tiptroniği (81bin liste fiyatından pazarlıkla 75'bine indirip almıştım) 2007 yılında 50bin'e o kadar zor sattım ki onu bir Allah bir ben bilirim eğer araç dizel olsaydı 60bin ytl edecekti
__________________ 07' OCTAVIA RS (BLUEFIN + K&N CAI) 0-100 6.5 SEC 0-200 25 SEC (WET) | |
| | |
| | #66 |
|
İnan Octavia onu da etmez. 2006 model Octavia RS 40bin'e falan alınabilir hale geldi. |
| | |
| Reklam |
| | #67 |
| nuriQocca |
pLakayı takar takmaz ikisindende 10 Lira düşecek..tercihim octavia RS oLurdu..passat'a o paraLara acırım..bir skoda'yı passat'a tercih edeceğimi pek düşünmezdim ama vw 'in artık fiyat oLayını abarttığını düşünüyorum..
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| | #68 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-12-2005 Şehir: Afyonkarahisar Yaş: 27 Otomobil: 08 Passat Tsi, 08 Astra cdti sedan
|
Zaten arabaya anahtar deydiği zaman anında 5 ila 15 arası fifat kaybediyorsun arabayı yatırım amaçlı asla almayacaksın zararı göz önünde bulunduracaksın. araca maximum 3 veya 4 yıl bineriz zaten
|
| | |
| | #69 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 16-09-2004 Yaş: 35
| Alıntı:
75bin lira olan aracın 50bine satılması arasında fark yok (%33 zarar yine) bunu demeye çalışıyorum. Bizim piyasada varsa yoksa dizel olacak. Akbaba006 kardeşim sana tavsiyem bunların birde dize 17 beygirlik olanları var. Performans olarak seni fazlasıyla tatmin eder. İstersen octavia RS ile bunun karşılaştırma videosunu da verebilirim. Superchips ile RS ile aynı güce ancak daha fazla torka ulaşırsın. Birde 4 çekerleri var. Onu da düşünebilirsin. DOD'un müdürlerinden birinde vardı 2.el sattılar sanırım ama ellerinde olabilir sıfır.
__________________ 07' OCTAVIA RS (BLUEFIN + K&N CAI) 0-100 6.5 SEC 0-200 25 SEC (WET) | |
| | |
| | #70 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-12-2005 Şehir: Afyonkarahisar Yaş: 27 Otomobil: 08 Passat Tsi, 08 Astra cdti sedan
|
170likleri biliyorum fakat dizelle benzin arasında hiç fiyat farkı kalmadı ve yılda 20 bin km anca yaparız dizele pek gerek yok diye benzinliye yöneldik. Videoları varsa yinede izleyebiliriz
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|