"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
|
Bunlardan rs i tercih ederim..Öncelikle 2. el olarak satarken bile oluşamayacak bir farkla 0 nı alıyorsunuz,kalite,konfor ve işçiliğinde çok büyük fark olacağınıda sanmam,ayrıca 200hp lik araç alan bir vatandaş çokda fazla konfor aramayıp birazda sertlik isteyecektir ki az buçuk anlıyorsa işten,gücün artmasıyla beraber konforunda azlacağını bilir güvenlik ve hissiyat için...Yok illa konfor istiyorsa zaten aynı araçların daha düşük güçlü normal yol versiyonlarıda mevcutken hiç bu işe girmez zaten...Ayrıca rs in hatlarının daha güzel olduğunu düşünüyorum,passat ın 1.6 versiyondan en büyük farkı jantları ve dışındaki çok ufak parçaları,tampon ızgara bile aynı vs.vs...Ha bu arada geçen rs siyah gördüm kaliperleri fıstık yeşiliydi sordum orjinali imiş,bu bile ufak bir ip ucu verir sanırım..Hangisi olursa olsun öncelikle hayırlı olmasını dilerim şimdiden..
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #32 |
| renaultsport |
87bin ytl pasata vermeyeceğim için... octavia dedim...
|
| | |
| | #33 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-12-2005 Şehir: Afyonkarahisar Yaş: 27 Otomobil: 08 Passat Tsi, 08 Astra cdti sedan
| Alıntı:
| |
| | |
| | #34 |
| bide a5 im olsa |
satmak için araba alıosan başka öncelikle elin ayağın olucak araba... çoğunlukla şu diyalog gecer bn ve arkadaşlarımın arasında getz al bak ucuz 216 tork war der babası hem sıfır hem şirket var vergiden düşer yok baba o ne ya corsa gsi alırım üstünede bişeyler yapalım..kısacası bana sorarsan getz alırsın öylesine binersin ama corsa alırsın bi spoiler bile yapsan durur durur bakarsın güzel oldu be dersin ben plakanın kenarlarını tinerle beyazlattım kac gün mutlu hissettim kendimi.. dahada kısası:d octavia ciddi anlamada kendine baktırıyor şöyle bi baktığımda laf söylicek bi tarafını bulamıyorum aletin...bide 1.6 sı var verdiğimiz parayayla aldığımız konfor a laf söyleyemem...ciddi anlamda abinin durumunda ben olsam ve bana biri gelse ve octavianın üstüne pasatın farkını verse gene octavia derim... |
| | |
| | #35 | |
| bide a5 im olsa | Alıntı:
ama gene senin bilceğin iş | |
| | |
| | #36 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-12-2005 Şehir: Afyonkarahisar Yaş: 27 Otomobil: 08 Passat Tsi, 08 Astra cdti sedan
| araç 2 yıl garantili olduğu için mecbur servise gidiyorsun başka türlü bende asla servis yanlısı değilim. İki yıl seve seve
|
| | |
| Reklam |
| | #37 |
| bide a5 im olsa |
yok garanti olayını biliyorum ama doğru garanti dışında kalıcak araç..?? yada vw sevisi vardır heralde onlar ilgilenmezlermi??:S Mesajı son düzenleyen biehliyetimolsa : 09-09-2008 - 21:40 |
| | |
| | #38 |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
|
Ben de rs tercih ederim...
|
| | |
| | #39 |
| Bahadır USTAOĞLU |
arada 24bin ytl fark var çok fazla değil mi. yani fiyatları görmeden kesinlikle passat dedim fakat fiyatları baya bi ayrı yerlerdeymiş RS otomatik vitesi olsa iyi olur ama bence benim tarzıma göre triptronik bi 200hp passat çok güzel olurdu.
|
| | |
| | #40 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-07-2007
|
bir dostumun skoda rsi var az cok bindim kullandım fena kacıyor hatta az bekle yardımcı olsun sana bu konuda
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|