"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-12-2005 Şehir: Afyonkarahisar Yaş: 27 Otomobil: 08 Passat Tsi, 08 Astra cdti sedan
| Alıntı:
| |
| | |
| | #22 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
| Alıntı:
__________________ RICA Tuning | |
| | |
| | #23 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
R36 gibi bişey yazıyo izgarada tahmımımce bu baya bi kuvvetlıdır
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #24 | |
| Senior Member | Alıntı:
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
| Valla ben Passat 1.8T kullanmıştım, bunun servis maliyetleri hiç az değildi. Gerçi araba bir arıza falan da çıkarmıyordu ama bakımları bile fena değildi. Eminim Skoda'dan daha maliyetlidir. Ama mekanik ve sağlamlık açısından birbirlerinden farklı olduklarını pek sanmıyorum, neticede bir çok ortak özellikleri var.
__________________ RICA Tuning |
| | |
| | #26 |
| freedomm22 |
wv'nin var mı servisi...
|
| | |
| | #27 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-12-2005 Şehir: Afyonkarahisar Yaş: 27 Otomobil: 08 Passat Tsi, 08 Astra cdti sedan
|
evet var afyon dem oto yaklaşık bir yıl oldu açıldı.
|
| | |
| | #28 |
| freedomm22 |
eğer o bölgede yakınlarda servis yoksa orada da yaptıra bilirsin servis işlerini... izmitte benim bildiğim bi servis vardı hatta dod' undu... audi,wv ve skodalara bakıyordu... |
| | |
| | #29 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-07-2007
|
R36 farklı bir araç 4 çeker olan 3,6 litre 300 hp olan atmosferik motora sahip en güçlü seri üretim passat,karsılastırmaya gelince iki motorda sonucta aynı ama octaviadaki motor daha özenli yerleştirilmiş gibi gözüküyor
|
| | |
| | #30 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-06-2007 Şehir: istanbul/Cyprus Otomobil: 156TS 2.0
|
arkadaşlar bu dediğiniz araçların ikisinide kullanmadım ama octavia ve passatın birçok modelini kullandım.aralarında performans ve konfor olarak hiç fark yok.gövdeleri aynı kalitede.motorlarını söylemicem zaten birebir aynı sayılır kullandıkları teknoloji. Bu dediğiniz araçlara baktığımda daha performanslı ve bakımı,tamiri,servisi ucuz olanı octavia.bu yüzden oyum oktavia ya gider benim. ayrıca octavia yeni passattan çok daha yakışıklı bence.eski kasa passatlar çok daha güzeldi bence. aradaki fiyat farkına değecek kadar artısı yok passat modelinin.2 kere 2 dört eder! bu aracı satmak için almıyorsunuz sonuçta değilmi?ikinci el açısından düşünmeyin bu olayı.aracınız temizse ve binicisi olucaksa(ki kesinlikle olucaktır octavia pazarı olmayan bir araç deil kesinlikle) değerine satarsınız merak etmeyin. |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|