www.modifiyem.com | |
| | #34 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-09-2005 Yaş: 25
|
Yanlis bilmiyorsam yapilan bir arasmada bayanlari cinsel olarak en cok uyaran sesin maserati oldugu aciklanmis. Hatta maserati arabanin exhaust sistemini ayarlarken bayan muhendislerine cihazlar takarak farkli arabalarin ve maserati exhaust seslerini dinlerken endorfin, estrojen gibi kimyasallarin ve beyin dalgalarindaki degisikliklere gore fine tune ediyormus. Inanmamistim, ama google elinizin altinda bakin sasirin :P
__________________ S2000 kullanmayı CLS 500 kullanmaya tercih edenler klubu. |
| | |
| | #35 |
| eski Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: istanbul Yaş: 26 Otomobil: s2k
|
çünkü hiçbir araba ferrari değil |
| | |
| | #36 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
ferrari lambo hemen hemen aynı gibi sayılır. bir tek porsche nın sesı taklıt edılemez bır guzellıgı var... |
| | |
| Reklam |
| | #37 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 11-01-2005 Yaş: 28 Otomobil: reno clio/toyota corollo
|
bende geçenlerde cafede otururken bi ses duydum ve baktım geçen ferrariydi hayatımda duyduğum en etkileyici ve güzel otomobil sesiydi bi kaç arkadaşımı bile aramıştım |
| | |
| | #38 |
| Allah Türk'ü Korusun... |
ben ferrari sesinden çok etkilenmiyorum dediğim gibi BMW V8/V10 amerikan V8'ler beni tahrik edebiliyor bir z06 mesela bence f430'dan çok daha ürkütücü ve muhteşem bir sese sahip...
__________________ İğne deliğine park ederim! ///M | STI "Söz Konusu Olan Vatansa, Gerisi Teferruattır..." |
| | |
| | #39 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 25
|
yanlız bir ayrıntıyı gözden kaçırmayalım.... sokakta duyduğunuz araç sesleri modifiyeli olabilir , misal tubi egzost takmamış modena sahibi nerdeyse yok , dolayısıyla daha da tahrik etmesinin ve diğerlerine göre daha baskın olmasının sebebi bu da olabilir. |
| | |
| | #40 |
| Ozzy_TheBassist_/EngiNeeR Kayıt Tarihi: 25-11-2008 Şehir: Istanbul-G.o.PaŞa Yaş: 20 Otomobil: :.:.'03 Doblo 1.9 JTD.:.:
|
__________________ Açıklama:Yıllar evvel peder beyin sorun çıkartmadan anahtarı verdiği tek akşam Deponun durumu.. |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arabani, degil, ferrari, gibi, hicbir, neden, sesi |
| Konu Seçenekleri | |
| |