www.modifiyem.com | |
| |||||||
neden hiçbir arabanı sesi ferrari gibi değil?Karşılaştırmalar icinde neden hiçbir arabanı sesi ferrari gibi değil? konusu , Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ahmetselen ya lp640 videosu gerçekten fena değildi ama adam gaza asılıyor.benim demek istediğim trafikte hani rölantideki sesinden bahsettim.yani ferrari daha bir güçlü duyuluyor.lambolar daha bir sessiz ... | |
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #17 | |
| Allah Türk'ü Korusun... | Alıntı:
hangisinde ne olduğuna bağlı her aracın karekteristlik sesi farklı bence z06'nın sesi çok daha fazla gür ve ürkütücü...
__________________ İğne deliğine park ederim!.. ///M "Söz Konusu Olan Vatansa, Gerisi Teferruattır..." | |
| | |
| | #18 | |
| Bahadır Ustaoğlu | Alıntı:
![]() Abi motor aynı motor neden çıkmasın ki... S6 (Magnaflow eksoz var ve nerdeyse aynı) S8 (Orjinal eksoz) Gallardo (Fazla birşey bulamadım ama sanırım idare eder) | |
| | |
| | #19 | |
| Allah Türk'ü Korusun... | Alıntı:
__________________ İğne deliğine park ederim!.. ///M "Söz Konusu Olan Vatansa, Gerisi Teferruattır..." | |
| | |
| | #20 |
| Bahadır Ustaoğlu |
ya gallardo videoları bir garip doğru düzgün ses videosu bulamadım ama ben nedense seslerini ayıramıyorum |
| | |
| Reklam |
| | #21 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 19-10-2008 Şehir: bursa Otomobil: BMW
|
abi yapmayın yaaa.lambonun sesi ile audilerinki nasıl aynı yaa.lambo nun yanında eşşek kişnemesi gibi kalmış a6 |
| | |
| | #22 |
| Bahadır Ustaoğlu |
o zaman problem bende mi İlginç...
|
| | |
| | #23 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-04-2009 Şehir: kocaeli Otomobil: opel corsa B - opel astra G
| |
| | |
| | #24 |
| Senior Member |
Ferrari'nin V8 çığlıkları gerçekten bana da farklı geliyor. Bu konuyu Levent henüz okumadı sanırım, okusaydı mutlaka konuyu renklendirecek bir iki Ferrari videosu eklerdi. ![]() Ferrari ve ses deyince aklıma tek bir video geliyor. Henüz konuya eklenmemiş olmasına da şaşırdım zaten. [Sadece Üyeler Görebilir. ] |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arabani, degil, ferrari, gibi, hicbir, neden, sesi |
| Konu Seçenekleri | |
| |