www.modifiyem.com | |
| |||||||
neden hiçbir arabanı sesi ferrari gibi değil?Karşılaştırmalar icinde neden hiçbir arabanı sesi ferrari gibi değil? konusu , ya arkadaşlar bugün istanbulda şansımamıdır nedir baya bir sağlam makina gördüm yanımdan geçtiler gittiler.sl 63amg cl 63 amg lambo (hatta lp640) M5-M3 aston vs vs.ciddi ciddi bu makinaların hepsine denk ... | |
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 19-10-2008 Şehir: bursa Yaş: 29 Otomobil: vw
| neden hiçbir arabanı sesi ferrari gibi değil?
ya arkadaşlar bugün istanbulda şansımamıdır nedir baya bir sağlam makina gördüm yanımdan geçtiler gittiler.sl 63amg cl 63 amg lambo (hatta lp640) M5-M3 aston vs vs.ciddi ciddi bu makinaların hepsine denk geldim.ferrarilerede denk geldim.kesinlikle diğer markaları kötülemek için demiyorum ama ferrarilerden çıkan ses daha bir başka yaw.hadi merclerden bmw lerden çıkmıyor diyelim ama lambodandamı çıkmaz yaa. gerek trafikteki sesi gerek uzama anındaki sesi bir başka. dikkatimi çekti bugün ve merak ettim.neden ferrariler böyle? yani ferrariden çıkan ses ''konuşmayın laaaaaaaan'' diye bağırıyor diğerleride güzel ama ferrari neden böyle? yoksa banamı öyle gelmiş.
|
| | |
| | #2 |
| Real Basketball Player... Kayıt Tarihi: 10-01-2009 Şehir: İstanbul City Yaş: 19 Otomobil: @Summer 2010
| hahaa benm sorumdan yola çıkarak mı ? ![]() ![]() ![]() aynen sana katılıyorum..ferrariye has müthiş orgazm sesi..hiçbir yerde yok bana göre..lamboda audi motoru var o desen cıkss... ferrari 4ever... |
| | |
| | #3 |
| BOSS Üye Kayıt Tarihi: 13-08-2004 Şehir: çkale-viyana Yaş: 21 Otomobil: 407
|
lambonunda kendine has mükemmel bir sesi var o seside hasta olan cok insan var hepsinin ses karakteri farklı ferrari en cok hosunuza giden ses olmus o yuzden size öyle geliyo.yoksa beni lambo seside ferrari sesi kadar etkiler
__________________ the show must go on |
| | |
| | #4 |
| Projektör Kayıt Tarihi: 21-05-2008 Şehir: Bursa Otomobil: 1.4 Clio Hb
|
Ferrarinin sesi beni o kadar etkilemiyor.Ferrarinin çığlıklarındansa Murcinin tokluğu daha etkileyici bence.
|
| | |
| Reklam |
| | #5 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: -
|
evet Lambo'ların sesi de çok kendine has ve inanılmaz kuvvetli çığlık atıyorlar, daha gür. özellikle bir Murci LP640'ın sesi kadar muhteşem bağıran bir güncel Ferrari bilmiyorum
|
| | |
| | #6 | |
| BOSS Üye Kayıt Tarihi: 13-08-2004 Şehir: çkale-viyana Yaş: 21 Otomobil: 407
| Alıntı:
__________________ the show must go on | |
| | |
| | #7 |
| BMW Performance Kayıt Tarihi: 13-12-2007 Şehir: MLX/IST Otomobil: ...
|
bence de murcinin böğürmesi istisna, diğer hiç bir aracın sesi ferrarinin tadını ve zevkini vermiyo..
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Bahadır Ustaoğlu Kayıt Tarihi: 18-07-2004 Şehir: Kocaeli/İzmit Yaş: 21 Otomobil: -
|
Lp640 ın sesi gerçekten güzel motorunun audi ile bir alakası var mı bilmiyorum ama gallardodan çıkan sesin benzeri S6 ve R8 V10 dan hatta S8 den bile çıkıyor... Benzeri çünkü eksoz sistemi farklı yani eksoz değiştirilse belki gallardodan çok bağırır ![]() Ferrari ile maserati ise çok farklı gerçken. Sesleri diğer tüm otomobillerden farklı ve V8 olmalarına rağmen. Ama sanırım farkın bir kısmı eksoz sisteminden...
__________________ Spor Mode: On |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arabani, degil, ferrari, gibi, hicbir, neden, sesi |
| Konu Seçenekleri | |
| |