"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ***2.ÇARKÇI*** | motorsiklet yardım :)
ya dostlarım... pek alakasız olacak ama... bız semayla s.ıcınde kullanabılecegımız kafamız esınce sıleye gıdebılecegımız bızı fazla uzmıcek(yolda kalma şişme vs ) bır motor-scooter-atv arıyoruz.. basta 50cc felan dusundum..sordum sorusturdum uzun yola cıkmaz 20km sonra sıser dedıler... zaten 150cc ustu alamam kredı kartıyla almayı dusunuyorum ole cok paramız yok sımdılık 1-1.5 cıvarı max. ne tavsıye edersınız? atv? scooter? onerılerınızı beklıyorum
__________________ |
| | |
| | #2 |
| 41779 Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 25 Otomobil: Unfinished Sympathy
|
Abi 1-1.5 milyara 2 kişi şile yolunu kaldırabilecek motor zor, hele sıfır dusunuyorsan cidden cok zor. Sehir ici dolasmalar icin bence Honda Beat / Activa gibi mutevazi fakat guvenilir ve sorunsuz bir alet ideal. Cin mallarından uzak durmaya calısın, 1 sene guzel gider sonra dokulmeye baslar alet. Hele arada bir uzun yol yapmayı dusunuyorsan aman derim, goruntuleri kandırmasın seni... Edit: Hondların fiyatı biraz yuksekmiş... KYMCO da bakabilirsin, çinliler gibi değildir. Sıfırda cok garip bir garanti de veriyorlardı 100000 km gibi...
__________________ Mesajı son düzenleyen tugrul : 15-08-2008 - 05:16 |
| | |
| | #3 |
| renaultsport |
çok garip garanti ne olm?
|
| | |
| | #4 |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
| Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası Abi belirttiğin bütçeyi biraz aşıyo ama bi bak derim.Bizim ingilzce hocasında vardı.Okula geliyodu bunla.Görünüşü filan gayet güzel. |
| | |
| | #5 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
ya ne işin var motorla çafada çufada gitmek varken
__________________ |
| | |
| | #6 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
|
Çan_çun hiç girme ben girdim başıma gelmeyen kalmadı Ağırlık dağılım yok adam gibi motor bi dengesiz. Virajı soldan dökerken 60 la dönüyordum aynı virajı sağdan dönerken(ters istikamet) 60 la girince düşüyodum Bulaşma hiç 2 kişi ne frenleri adam gibi tutar, nede viraj dönersin. Hele çukura girdin mi yarı ömrü gidiyor orda
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Bi scooter'a 100bin km garanti cok garip değil mi? : )
__________________ |
| | |
| | #8 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
yrv ye cıddı alıcı bulduk. olursa ibiza alıcam o da hazır bugun bayag baktık. su ıslemler olumsuz gecene kadar scooter olayını erteledık. zaten 2.5-4 arası harcıyormus 150lık ler? e dızel araba 100le 4.5 vs harcamıyor mu? bıraz mantıksız olur haksız mıyım? mondıal 150zat baktık bugun.gercı emrah cın malı dedı ama. honda beat en ucuz 1750ye gorduk o da 14000km mı neydı.
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Team Lada |
çin malı olması önce itici geliyo ama temiz kullanılınca bayağı gidiyo bisan ın vardı o tarz scooter ları MZ nin var 151 251 ve 301 lik modelleri yakıtı gayet az ve çok güzel atik seri yola güzel gidiyo şişme derdi falan yok 151 işini görür ama 301 şu andaki japon yarış motorları gibi(En azından o hissi veriyo) |
| | |
| | #10 |
| Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası fiyatı yalan olabilecek kadar iyi. Activa ile Beat altyapı olarak tamamen aynı diye biliyorum. Beat'in giysisi daha guzel...
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|