"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: 0-100 km/s ve Ara Hızlanmada Hangisi Üstünlük Sağlar? | |||
| Modifiyeli | | 26 | 60.47% |
| Standart | | 7 | 16.28% |
| Hiç Belli Olmaz | | 10 | 23.26% |
| Oy Verenler: 43. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #11 |
| vınnnn ! | Re: modifiyeli VS standart performans
yok hayır yanlışlıkla açmadım.. diğer konu modifiye bölümünde pist için ne gibi mod lar yapılır diye açılan başlık altında şekil değiştirdi sona doğru.. burdan tamammen modlu , standart KARŞILAŞtırması olarak forumun fikrini almak istedim...
__________________ vınnnnnnn.. ! Mesajı son düzenleyen CLİO_L : 15-06-2004 - 14:45 |
| | |
| | #12 |
| k2284 Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 25
| Re: modifiyeli VS standart performans
İyide adam kısa oranli sanzuman taktiysa standardın ne avantajı kalırki ?
__________________ http://www.footballderbies.com/results/index.php?id=42 7>6 .. 7 büyüktür 6 |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Yaş: 29
Standart olanlar genel olarak daha iyidir ama yapılan işlemler bu genellemeyi bozabilir...
|
| | |
| | #14 |
| Turbo ENERGY | Re: modifiyeli VS standart performans
fabrikadan modifiyeli araba standarttan çok daha iyidir çünkü dışarıda yapılacak işlemler tuğrul arakdaşımızın değindiği konunun tam tersini iddia ederek daha ağır olacağından fabrikadan modlusu en iyisi
__________________ www.toyotaclubtr.com |
| | |
| | #15 |
| Nissan Takım Kaptanı | Re: modifiyeli VS standart performans
fabrikadan modifiyeli arabalar herzamn daha iyidir bir sürü testten geçer ve en uyumlu parçalar takılır ama standart arabaya yapılan modifiye için bu söylenemez hiçbir teste tabi tutulmadan zevke bağlı modifiye işlemleri yapılır(tabi genel olarak)
|
| | |
| | #16 | |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: modifiyeli VS standart performans Alıntı:
Örneğin max deviri arttırmadan yapılan chip alt devirlerin cok daha iyi olmasını sağlamaz mı? Yanlıs mı biliyorum? | |
| | |
| | #17 |
| 41779 Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: ist Yaş: 25 Otomobil: go-baby-go
chip ayrı birşey, alt deviri guclendirmek icin programlarsın, gücün cok artmasa da alt devirde hissedilir iyileşme olur.. ama dereceli egzantrik, kapak işleme vb gibi ileri uygulamalarda alt devirler ölür, tork eğrisi sapıtır, yuksek devirde kısa süreli yuksek guc elde edilir.. bundan dolayı da yarış için hazırlanmış otomobilleri trafikte kullanmak zordur zaten...
__________________ |
| | |
| | #18 |
dereceli , kapak , üst dewir chipi uygulandı diyelim alt dewirler düştü , tork eğrisi sapıttı.. ama sonuç olarak performans ve haliyle 0-100 , ara hızlanmalar artmıcak mı. . . artıcak ama HP olarak aynı rakama ulaştığı standart bir araç (hadi şanzıman, ağırlık çok yakın diyelim), daha mı iyi yürür durumda olucak... (0-100 , rolling). işte ben tam tersini savnuyorum... olay bu.
__________________ vınnnnnnn.. ! |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| 41779 Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: ist Yaş: 25 Otomobil: go-baby-go
ara hızlanma verileri vites kucultmeden yapılır.. max gucunu 7500 de veren, alt devirleri ölü bir aracın 4. viteste 70 giderken gazı kapattıgında hızlanmasının iyi oalbileceğini düşünmüyorsun herhalde? 0-100 daha iyi olabilir diyorum zaten.. ama şanzıman oranları ve arabanın dusuk donanım seviyesi yüzünden hafif olmasından dolayı... o gücün modifiye edilerek alınmış olmasından değil..
__________________ |
| | |
| | #20 |
tabi canım alt dewirler haliyle ölücek biraz...4000rpm e kadar biraz boş yürür. sonra üzmeye başlar
__________________ vınnnnnnn.. ! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|