"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 | |
| Senior Member | Alıntı:
cooper a göre astronomik yakıt tüketimi? 3 kat vergi fazlalığı? maşallah fiyatı? bence hiç değil iyi işler becerebilsede TR şartları için alınası zayıf bi araç alanda yok zaten.. | |
| | |
| | #32 | |
| UNDERGROUND | Alıntı:
Vergi farkı 3 katı olsa da.Bu özelliklerdeki bir otomobile değebileceğini düşündüğüm bir vergi farkı.. Yeni Clio Rs'nin fiyatı 55.000 ytl.Ve Cooperden çok daha dolu..Ayrıca Mini'yi çiğ çiğ yiyebilecek bir otomobil.. Bu şartlar dahilinde bana mantıklı gelen Clio Rs.Ama arkadaş Mini ve GTC arasında bir seçim yapmamızı istemiş.Benimde tercihim bu yüzden GTC'den yana Mesajı son düzenleyen Ozzyyy : 06-09-2008 - 17:11 | |
| | |
| | #33 |
| MdfyM Team |
1-3 yaş arası 2000 cc otomobil MTV 1550 YTL, 1600 cc otomobil 561 YTL .
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #34 | |
| UNDERGROUND | Alıntı:
![]() Bu kadar fark olduğunu bilmiyordum.. 206Quiksilver arkadaşımızdan da özür dileyelim.. | |
| | |
| | #35 |
| Miyendis | Sen bir edit daha yap istersen. Çiğ çiğ yiyemez Mini'yi, midesine oturur... ![]() Renault Clio III Sport vs Mini Cooper S (Mk II) - FastestLaps.com |
| | |
| | #36 | |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
| Alıntı:
![]() hatta 0-160 tada boy boy fark var bn 6.9 diye biliyorum clio nun 0-100...
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım | |
| | |
| Reklam |
| | #37 | |
| Senior Member | Alıntı:
clio rs sakin kullanılırken mcs de sakin kullanılıbilir bu durumda ulaşılan değerlerde yine çok çok fazla fark olacaktır istersen aynı şartlar altındaki fabrika verilerine bi bakalım; clio rs / MCS şehir içi: 11.6 lt - 7.9 lt şehir dışı: 6.5 lt - 5.2 lt ortalama: 8.4 lt - 6.2 lt ben clio rs mcs ye oranla astronomik yakıt tüketiyor der iken şaka yapmıyordum verilerden görülebiliyor.. öte yandan mcs 33-35k€ (60 bin ytl)civarına donanımlı alınabiliyor bu donanımla clio rs mcs ten üstün olamıyor maalesef hele hele istenirse mcs in opsiyonel donanım listesi pek bitmez.. clio rs in en son satış fiyatı 59.250 ytl idi şimdi indirimlerle ne durumda bilmiyorum sitesinde fiyatına ulaşamadım.. | |
| | |
| | #38 | |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
| Alıntı:
nin veya gti ın tipi mi standart golf ten farklı,leon un mu vs ? Buna karşılık GTC nin 4 kapı Astra dan arka tasarımı tamamen farklı ![]() Oyum GTC'ye... | |
| | |
| | #39 | |
| X5 3.0sd | Alıntı:
ayrıca GTC nin papaz astradan arka tasarımı tamamen farklı mı.. ![]() ![]()
__________________ ![]() 735 Lxd | |
| | |
| | #40 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 13-01-2008
|
şimdi bu kadar oy almış mcs, ama anlamıyorum bomboş bi araca 51.000 ytl istiyolar ki klima dahi yok, herkezin oyu mcs ye, bişeyi farkedemiyorum mcs nin tek avantajı bana göre sürüş dinamiği.... astra yı neden kimse tavsiye etmiyor bu kadar mı kötü bu motor 180hp nin hakkını vermedini kabul ediyorum tmm yakıtıda fazla ama aralarında bu kdr fark oldunu düşünmüyorum ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|