"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| X5 3.0sd |
cooper S her türlü akla mantığa daha çok yatıyo astranın HBsi zibil gibi ortalıkta, sedanı desen ayrı dert zaten 3kapısı hyundaı coupecilerin eline düşmüş o kadar parayı motor konusunda hep akılda soru işareti bırakan opele vermeyin bence kalitesi ve farklılığını kanıtlamış bi cooper, kulağa çok hoş geliyo..
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |
| | #22 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
mini...
|
| | |
| | #23 |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
|
mcs parasını sürüş keyfi olarak hakeden bir araba bencede..
__________________ |
| | |
| | #24 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-06-2008
|
bu iki aracı nasıl kıyaslarsınız anlam veremiyorum opel kim yaa mini cooper s in yanında hemde 1.6 |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| Miyendis | Bayılıyorum senin bu kişi - araç yakıştırmalarına. Bu Hyundai'cilerle aranadaki mesele nedir senin ya?
|
| | |
| | #26 | |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Alıntı:
![]() sunroof zaten param olsa da almam, çok sevdiğim bir şey değil, ağırlığı artıyorsa hele hiç almam. ![]() Doldurulabilir tabii de, atıyorum 65bin tl eden bir MCS de, yine 45bine alınmış GTC'den daha değerlidir. Sırf o muhteşem motoru bir kere 7-8bin tl kafadan ister, daha hızlı mızlı falan değil, bir motorun bütün özelliği de o değil zaten. MCS MCS.. Ötesi yok | |
| | |
| | #27 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-09-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: Ghia
|
bence mcs de olsa Gtc de olsa sunroof şart |
| | |
| | #28 |
| Per'4'mance |
GTC.de komple panoramik tavan olunca simsiyah süper duruyo
__________________ Ölüm ölenlerin sonu, kalanlarınsa başlangıcıdır... |
| | |
| | #29 | |
| X5 3.0sd | Alıntı:
hatta tiksiniyorum.. ![]() bütün hyundaı coupe kullananlara laf söylediğim yok büyük bi kısmı apache o kadar astra GTC içinde aynı durum söz konusu, oda opelin hyundai coupesi gibi bişey olmuş HB astradan çok bi görünüm farkı da yok, cooper daha ayrıcalıklı bi seçenek olur sadece onu anlatmak istedim..
__________________ ![]() 735 Lxd | |
| | |
| | #30 |
| UNDERGROUND |
Açıkçası bu güçteki,küçük otomobillere bir türlü ısınamadım.Daha oturaklı ve daha büyük bir araç her zaman tercihim olmuştur.O yüzden bana göre kötünün iyisi deyip GTC'den yana oyumu kullanıyorum.. Not:Bu boyutlardaki araçlar içinde Mini'den ziyade,Yeni kasa Clio Rs daha mantıklı bir seçim olacaktır.. |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|