"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-09-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: Ghia
|
ben Astra alırdım kişisel tercihim ama MCs hastası değilim kesinlikle antipatimde yok ama miniyi hastası olmayandan başkası çekemez gibi geliyo hastasınada Astra OPC versen yine mcs diyecektir...bi arkadaşımız hatun sevdasına almıştı ikinci el 3 ay kullandı 3 ay araba galeride bekledi 5-6 bin ytl zarar ile sattı... |
| | |
| | #12 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
MCS olur tercihim. Pahalıdır doğrudur, ama bu pahalılık boşa verilmiş bir pahalılık değil, araç hemen herşeyiyle bu fazla parayı hakettiğini hissettiriyor, Mini Cooper Astra'dan bir alt sınıfta olsa bile. |
| | |
| | #13 |
| Senior Member |
aslında bu durumda mcs bi alt sınıfta gibi dursada gtc ya oranla bi hayli üst sınıf gtc nin daha iyi diyebileceğiniz bir tek şeyi vardır mcs e oranla oda boyutlarıdır o kadar.. ![]() yani bütçe varsa pek ikilemde kalma hatta hiç ikilemde kalma 08 model yepyeni 2.el mcs ler 50 bin ytl civarına var.. |
| | |
| | #14 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
beyaz-siyah tavanlı bi cooper s alırdım ben |
| | |
| | #15 |
| nuriQocca |
bugün bunLara ve ikiLemde bırakacak arabaLara baktım hep..gaLiba ikisinide aLmazdım.. fiyatı uçuk oLmasa mini..
__________________ |
| | |
| | #16 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 13-01-2008
|
yaw ark. lar bu mini neden bu kadar pahalı arabanın boş hali 51.000 ytl, boş dedisem yanlış anlamayanı bomboş herşeyi opsiyonel yapmışlar utanmasalar el frenini bile opsiyonel yapacaklar yine fiyat aldım bugün istedim opsiyonlardaki mcs 61.000 ytl falan geliyor aklımdan diyorum astra gtc 44.000 ytl daha geniş, daha sağlam, wala çok baktım mcs tek iyi yanı sürüş keyfi, hızlanması fln.... gerçi kaza yaptında allah korusun o aracın içinden nası çıkılır bilmiyorum |
| | |
| | #17 |
| ask; sari lacivert... |
kirmizi beyaz, cam tavanli bi mcS bence eskimez... tabi motor kaputunda o sacma seritler olmadan...
__________________ opel corsa toyota corona ![]() ![]() Mesajı son düzenleyen ahmet mny : 05-09-2008 - 05:34 |
| | |
| | #18 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
| OPEL ASTRA GTC 1.6 TURBO Max Güç 180 PS @ 5500 rpm Max Tork 230 Nm @ 1980 - 5500 rpm 0-100 kmh 8,2 saniye Son Hız 223 kmh MINI COOPER S Max Güç 175 PS @ 5500 rpm Max Tork 240 Nm @ 1600 - 5000 rpm (Overboost 260 Nm @ 1700 - 4500 rpm) 0-100 kmh 7,1 saniye Son Hız 225 kmh
__________________ RICA Tuning |
| | |
| | #19 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Supper bir veri.. Eşit güç eşit tork nereydese.. Ama o da ne?... ![]() MCS'nin sportiflikle ilgili vergiği hiçbişeyin yanına yaklaşamaz GTC.. 44.250 almışın fiyat.. 52bin tl MCS liste fiyatı, 50bine inebilir belki MINI ne kadar indirim yapar bilmiyorum ama. Yapmasa bile aradaki 8bin tl'yi boşa vermediğini bilmek, o paranın karşılığını alabilmek (benim için) o parayı vermeye yeterli bir sebep. |
| | |
| | #20 |
| Senior Member |
mini boş liste fiyatıyla alınmaz abi adamlar hiç bir şey vermiyo 17" jant yok spor süspansiyon yok xenon yok fonks.direksiyon yok sunroof yok bla bla.. bunlarsız çok boş gerçekten alınmaz mini cooper s isteniyor ise min. 35.000€ yu gözden çıkarmak gerekli.. 2.el mini alsana 50 bin ytl ye tertemiz miniler var benim kuzenimin var bi tane satıyo 08 model dahada baya bi var bende bi ara bakmıştım gtc 1.6 turbo konuda açmıştım hatta ama aşırı yakıt tüketimi var ciddi manada hemde.. ve 180 hp nin sadece adı var o kadar.. ben yineliyorum GTC nin daha iyi olduğu kısım sadece boyutları aklınıza gelecek herşeyde ciddi üstünlğü var mcs in.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|