"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 13-01-2008
| Mini Cooper S VS Opel Astra GTC 1.6 Turbo.....
Mini Cooper S ![]() Opel Astra GTC 1.6 Turbo ![]() Evet ark. lar 2 tane 1.6 motorlu tubo beslemeli araç, sizce hangisi ve neden ?? Özellikle opel hakkında bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim. Araca 44.250 ytl en son fiyat aldım gedizlerden... fiyatı gayet makul geldi, forumu okuyan ark. bilir başka bi kaç araba daha düşünüyodum fakat, fiyat olsun, 1.6 cc üzeri olması olsun bu 2si arasında kalmamı sağladı. Gerçi bariz bi fiyat farkı var yine 2 araç arasında ama nse Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.Yorum yapan bütün ark. ma teşekkür ediyoru şimdiden |
| | |
| | #2 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
|
Astra nın hızlanmadaki isteksizliği her platformda konuşuluyor,buda yeterli sebep mcs için...
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #3 |
| Ikon The Verbal Hologram* Kayıt Tarihi: 05-07-2005
|
MCS'nin fiyatını duyalım o da yeterli olur bazı şeyler için
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
| ehh +1. bende bayılmıyorum da Astra'ya kesinlikle daha mantıklı ve düzgün bir seçenek.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 15-08-2007
|
kesinlikle mcs
|
| | |
| | #6 |
| MiliTanZ. |
bende gtc hakkında konu açacaktm bu aralar. bu araca kafayı taktım 2006 modelleri 35bin ytl civarı biraz bilgi verseniz +ları -leri neler. sırf dış görünümüne bile o para verilirmi falan filan
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #7 | |
| Per'4'mance | Alıntı:
__________________ Ölüm ölenlerin sonu, kalanlarınsa başlangıcıdır... | |
| | |
| | #8 |
| Ford lover |
ona kırmızı çok yakışıyor harbiden tipine hastayım şunun .1.6 t olsun kırmızı olsun
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
|
astra stage1 210-220 hp, isteksizliğini üstünden atmaya yeter sanırım |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|