"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 22-06-2005 Yaş: 33
| Re: Michelin - Goodyear - ? Alıntı:
| |
| | |
| | #22 | |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
__________________ Team VW | |
| | |
| | #23 | |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
![]() istenmeyen kıllara kesin çözüm... abi lassa gayet güzel elin yabancı ürününe para verme. hem yumuşak hemde çukurlarda set kenarlı tümseklerde çok başarılı. kesinlikle tavsiye ederim. sonuçta standart lastik alıyorsun özel birşey değilki... kumho vs alma. 20000 km sonra taş gibi oluyor o lastikler.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! | |
| | |
| | #24 | |
| Yalnız Üye Kayıt Tarihi: 29-01-2005
Fiyatları ne alemde?Var mı bi bilgin?? | |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| team FORD Kayıt Tarihi: 24-05-2004 Yaş: 21
| Re: Michelin - Goodyear - ?
Ben turanza kullandım da araba mı iyi yol tutuyordu turanza mı bilemiyorum çünkü başka lastikle kullanmadım. Bizim mondeo'da da lassa impetus 2 vardı 25K km filan kullandık ben de babamda memnun değildik sonra good year ev2'ye geçtik yol tutuş inanılmaz derecede iyileşti frenler kendine geldi bizim lastikler de iyi ama daha iyilerini kullandım sonra bizzat mondeo da hatta . Good year hydra grip de iyi lastik onu tavsiye edebilirim . Bir de continental sport contact 2 niye bilmiyorum ama çok iyi bi lastik gibime geliyor yumuşak mıdır nedir yoksa maharet kullandığım focus'lardamıydı bilemiyorum.
__________________ |
| | |
| | #26 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
HydraGrip bu testte 6cı sırada... iki yıldız alabilmiş, turanza 3 yıldız almıs... http://www.adac.de/Tests/Reifentests...rcePageID=8772
__________________ Team VW Mesajı son düzenleyen blackjack : 11-04-2007 - 00:22 |
| | |
| | #27 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
| Re: Michelin - Goodyear - ? michelinden 20 25 ytl ucuzdur. kumhodan 25 ytl pahalıdır standart ölçüde. genelde böyleydi. sanırım 130 filandır adedi. 2 adet alınca yol yardımı veriyorlar ücretsiz ayrıca.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #28 |
| testesneron | Re: Michelin - Goodyear - ? Benim de pirelli p6'da 4 lastik harita gibi çatladı.Bir de 30.000 km gibi artık lastikten çok taşa benziyordu.kesinlikle tavsiye etmiyorum
|
| | |
| | #29 |
| ®©_phoenix_®© Kayıt Tarihi: 21-05-2004 Şehir: . Otomobil: '04 Megane 2 Sedan -'99 LAguna 1.8
bende megane 2 var. üstünde standart michelin pilot primacy lastiklerle geldi. denizlideyim ve egede denizlinin yolları bozuk yada berbat ötesi olmasıyla ünlüdür. hiç sorun çıkmadı ve memnunum
__________________ |
| | |
| | #30 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 22-06-2005 Yaş: 33
| |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|