"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| PsYCHo-SoMaTiC ADdicT | Re: MCS + John Cooper Works vs. Cayenne S Alıntı:
vallahi çocuk; varsa tanıdığınız chayenne turbosu olan getirin deneyelim diyodu sende istanbuldaysan type-r chayenne s i deneyebilirsiniz type-r sahibi modifiyeme uye mi deilmi bilmiyorum belki uyedir bu arada chayenne s in teknik verileri neler? | |
| | |
| | #12 |
| 'coop' :) Kayıt Tarihi: 07-06-2005 Yaş: 24
| Re: MCS + John Cooper Works vs. Cayenne S
Chayenne S : 6000 d/d'de 340 HP 2500 d/d'de 420 Nm 2245 kg ------------- Type-r Chayenne S'in içinden girip dışından çıkar. Son hız Chayenne'in. Ama Turbo'su çok acaip gidiyo
__________________ Team Kaşar |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| 'coop' :) Kayıt Tarihi: 07-06-2005 Yaş: 24
Cayenne Turbo 450 HP 620 Nm 2345 Kg 0-100 : 5.6 Sn Sorusu olan?
__________________ Team Kaşar |
| | |
| | #14 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 23-05-2004 Yaş: 24
type-r la chayenne turbo buyuk yalan da : ) Benim arabamda hicbi$ey yokken Chayanne S le denemi$tim gecen yaz.. 0-200 40-200 hepsini cok rahat almi$tim.. Top speed denemedim..
__________________ |
| | |
| | #15 | |
| PsYCHo-SoMaTiC ADdicT | Re: MCS + John Cooper Works vs. Cayenne S Alıntı:
video bölümünde m3 le chayenne turbonun yarışı var m3 , chayenni yok ediyor resmen aynada nokta haline getiriyor .Doğal olarak m3, type-r ı da nokta haline getiriyor buna bağlı olarak m3 tarafından aynada nokta haline getirilen chayenne turbo ve type-r birbirine yakın performans verecekmiş hissi yaratıyor bende bide type-r ı süren arkadaşın " varsa chayenne getirin " tarzındaki yazısı benim böyle düşünmemi sağladı ama kalkışta 100 e kadar chayenne alabilir teknik veriye göre | |
| | |
| | #16 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 23-05-2004 Yaş: 24
x5 4.8is kar$ila$tirmasi var bu bolumde.. onlar birbirine yakinken chayenne turbo ile Type-r arasinda biraz fark olacaktir chayanne turbo lu bi tanidiim var ama denemez bile yani : )
__________________ |
| | |
| | #17 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 28-07-2004 Yaş: 23
Ya arkadaşlar affınıza sığınarak birşey soracağım ... Chayenne şarkıcı değil mi? O aracın adı Cayenne değil mi? Defalarca chayenne demişsiniz |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|