"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 | |
| RAW Kayıt Tarihi: 07-03-2005 Yaş: 26
| Re: Manualmi-tiptronik mi? Alıntı:
__________________ Pistte kalin..[/size] | |
| | |
| | #32 |
| RAW Kayıt Tarihi: 07-03-2005 Yaş: 26
| Re: Manualmi-tiptronik mi?
Araba olarak ne bilim Passat 1.8T ile 1.8T Tip. Tiptronikte gazdan kesmedigin icin benim bildigim yarim saniye fark var. ama ilk kalkis degil, yani patinaja kalkma olayi tabi. Sadece tiptronikte hizlanma sirasinda devir dusmuyo.
__________________ Pistte kalin..[/size] Mesajı son düzenleyen McRae : 20-05-2005 - 07:56 |
| | |
| | #33 |
| Black Mini Wins | Re: Manualmi-tiptronik mi?
arkadaslar konus acılmısken sormak ıstedım sıze tiptronık ıle steptronık mı ne oole bıse var arasında fark nedır?
__________________ let's mini... |
| | |
| | #34 |
| Kuduruk Araba Terbiyecisi Kayıt Tarihi: 31-10-2004 Yaş: 27
bu arada DSG'Lİ golf GTI manual golf GTI'dan 0.3 saniye daha önce 100'e ulaşıyo.Şu anda golf GTI tarihinde bir ilk...
|
| | |
| | #35 | |
| 41779 Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: ist Yaş: 25 Otomobil: go-baby-go
| Re: Manualmi-tiptronik mi? Alıntı:
Verdigin ornekdeki gibi sıradan bir tiptronik şanzıman dusunursek manuel cok ciddi şekilde once olacaktır hızlanma verilerinde. Cunku tiptronik şanzımanın hızlanma performansında aynı oranlara ve teknolojiye sahip fakat sadece otomatik bir şanzımandan farkı yok. Max hızlanma için vites değiştireceğin bir devir var ornegin Passat'da 6000 diyelim. Otomatik olsa da 6000 de değişecek, sen kendin değiştirsen de 6000 de değiştireceğinden hızlanma verileri farketmetecek. Hızlanma sırasında devir dusmuyor derken ne demek istedigini anlayamadım.
__________________ | |
| | |
| | #36 |
| alfist Kayıt Tarihi: 04-03-2005 Yaş: 22
manuel....
|
| | |
| Reklam |
| | #37 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
Kesinlikle Manuel.
__________________ ![]() |
| | |
| | #38 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
tıptronık hem hızlı hem rahat. sıkışık trafıkte özellıkte.özellikle vw ve audının kılerı cok ıyı... |
| | |
| | #39 |
| Respect Mini Domination | Re: Manualmi-tiptronik mi?
Tiptronik, sol ayakkabilarin deforme olmaz |
| | |
| | #40 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 09-04-2005 Yaş: 22
tiptronikler fena değil ama bazı markalarda sorunlar çıkardığı söyleniyor. örneğin: arabanın yokuşta geri kaçması gibi ama performansa katkısı iyi bence manuel
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|