"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #151 |
| //(*-*)\\ Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Yaş: 19 Otomobil: Köpekbalığıkarayaçıktı..
|
şehir içi şehirler arası dizel benzin arazi binek vs vs farketmeden tek seçenek otomatik vites diyorum.. yok böyle bi rahatlık al D ye git gittiği kadar..
__________________ ![]() |
| | |
| | #152 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
| Alıntı:
__________________ RICA Tuning | |
| | |
| | #153 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
abı caktırma bız farklıyız... kacan-tıptronık hahahha ![]() mesela marmarıse meganela gıtmedım aldım yrv ıle gıttım heryerı bırbırıne kattım cekılen fotolar muhabbetler vs cok guzel seylerdı valla... kı uzunda 6 ya ındı yakıt 100-110 arası
__________________ |
| | |
| | #154 | |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
| Alıntı:
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! | |
| | |
| | #155 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
ıyıce karıstı az cok lar
__________________ |
| | |
| | #156 |
| ask; sari lacivert... |
manuel kullaniyorum bazen vites atmak iskence oluyor yoruldum, degistirme zamani gelirse mutlaka tiptronik alacagim biraz rahatliyim diyorum.
__________________ opel corsa toyota corona ![]() ![]() |
| | |
| Reklam |
| | #157 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 22-09-2008 Şehir: SİVAS Otomobil: OPEL VECTRA
|
Yaw arkadaş şimdi hikaye okumayın bana,neymiş debriyajsız arba olmazmış,yok güç bende olmalıymış, yok gücü hissetmeliymişim, türünden teraneler ancak debriyaj ... için geçerli olabilecek teraneler.Adamlar oturmuşlar düşünmüşler taşınmışlar, insanları bu debriyaj derdinden nasıl kurtarırız ve çözümü de bulmuşlar.İnsanlar vites debriyaj derdi ile uğraşmasınlar dikkatlerini trafiğe falan versinler diye otomatik vitesi icat etmişler.Şimdi birileride bu icadı sanki yok kabul edip, otomatik vitesli araba olmazmış olamazmış diye yerden yere vuruyor,''NEREDE İSE BİRİLERİ DÜZ VİTESİ DELİKANLILIĞIN EMMARESİ'' ilan edecek ama neyse . sanki otomatiği icat edenler akıl yoksunu, düz vitesi kullananlar akıllı. Hangi zengin gördünüz ki son model jipinde düz vites kullanıyor? Bu tamamen para ile alakalı gerisi sadece polemik.Buda benim görüşüm
Mesajı son düzenleyen dokuzharf : 23-09-2008 - 23:50 Sebep: sakin |
| | |
| | #158 |
| Guest
|
biras ağır olmuş ama katılıyorum ![]() para olsa bi dakka durmam tıptronık bi araba alırım |
|
| | #159 |
| Bahadır USTAOĞLU |
Valla bende çok düz, triptronik, otomatik vites kullandım. düz vitesten vazgeçmem gibi geliyodu fakat yaşım ilerledikçe ve artık arabalarda trafikte çoğaldıkça mantığım otomatik vites diyor yani araba alıcak olsam şuan otomatik almaya gayret gösteririm. fakat şu erkek adam düz vites kullanır lafına ayar olurum. tam olarak bu lafı diyen insan zaten benim gözümde arabadan bi haberdir.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|