"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| eglantyne Kayıt Tarihi: 06-05-2004 Yaş: 23
| Re: Kullanıcısını En Fazla Fanatiği Yapan Otomobil Üreticisi Alıntı:
__________________ ![]() NE POLAT NE MEMATİ ALEMİN KRALI PALA ![]() GÖZLÜKLERİ YETER | |
| | |
| | #12 |
| GhostRider Kayıt Tarihi: 27-05-2004 Yaş: 25
| Re: Kullanıcısını En Fazla Fanatiği Yapan Otomobil Üreticisi
bende şu ana kadar honda hayranlığı var! 3 araba değiştirdim 3üde hondaydı şu anda honda var (jipim dışında:P) ama heralde audi kullansam onada hasta olurdum birdahada bırakmazdım heralde!!!! hiç nasip olmadı şöle bir a8 4.2 quatro veya rs6:P
__________________ "Senin ne haddine böyle şeylerle uğraşmak?" Diye soran hazırcı tembel sen misin? Böyle yaşlanmak olmaz, seninki eskimek; çökmek Ruhu küskün bomboş bir bedensin |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| only 6500rpm Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 25
Honda kadar fanatiği olan başka bir markanın olduğunu düşünmüyorum... hondam.com da bırakın başka markalar ile ilgili konuşmayı hondadan başka bir aracın satılık ilanını bile veremiyorsunuz... Bence fanatiklik saçma birşey ömrümüzün sonuna kadar aynı arabayı kullanacak halimiz yok...
__________________ |
| | |
| | #14 |
| eglantyne Kayıt Tarihi: 06-05-2004 Yaş: 23
bence lada.çünkü ladacılar ömür boyu aynı araçla geçirebilirler
__________________ ![]() NE POLAT NE MEMATİ ALEMİN KRALI PALA ![]() GÖZLÜKLERİ YETER |
| | |
| | #15 |
| •.•bla¢k®sinner•.• Kayıt Tarihi: 25-04-2004
porsche ferrari alfa romeo we lamborginidir heralde.
__________________ çok eski üye |
| | |
| | #16 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
Sadece kendi arabalarımın fanatikiyimdir.. Kimsenin aracına benim kadar iyi bakabildiğine inanmam..Satarken illa ki piyasasının üstünde bir fiyata satar, satamazsam kullanmaya devam ederim. Sewgiler.. |
| | |
| | #17 |
| GhostRider Kayıt Tarihi: 27-05-2004 Yaş: 25
wallahi bravo ama bu konuda babam eline su dökebilir! geçen sene 91 model orjinal tipo sattı 220000 km civarındaydı ama ne en ufak çizik nede en ufak hasar vardı arabada boya koruma motor koruma herşeyi korumalıydı adamın ve 8.5 milyara mı ne sattı!!! yanlış anlama ama o konuda fanatikler çok ama genelde gençlerde(ben dahil) böyle arabanın üstüne titremek yok
__________________ "Senin ne haddine böyle şeylerle uğraşmak?" Diye soran hazırcı tembel sen misin? Böyle yaşlanmak olmaz, seninki eskimek; çökmek Ruhu küskün bomboş bir bedensin |
| | |
| | #18 |
| renaultsport | Re: Kullanıcısını En Fazla Fanatiği Yapan Otomobil Üreticisi
şimdi şöle bi olay var bmw ve merco kullanıcısının ortak görüşü...bi kendi arabaları bi de diğer arabalardır... fanatiklik buysa...onlar en fanatikleri.. ama benim kendi fikrim..hondacılar en fanatik ![]() en kendi halinde de renocular olsa gerek |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| Turbo ENERGY | Re: Kullanıcısını En Fazla Fanatiği Yapan Otomobil Üreticisi
En çok fanatiği olanlar ferrariciler ve vosvoscular en azından kendi çaplarında grupları pikniğe şuraya buraya gidiyorlar diğerleri yalan
__________________ www.toyotaclubtr.com |
| | |
| | #20 |
| Member | Re: Kullanıcısını En Fazla Fanatiği Yapan Otomobil Üreticisi
Peugeot ve Honda'dır heralde.Ben Peugeotcuyum ama asla fanatik değilim,307 ve 406 oldu kendime ait,ama bundan sonra da illa pejoya binicem diye birşey yok.Bir de dikkatimi çeken bazı pejocular hondacıları,hondacılar da pejocuları sevmiyor pek.Bahsi geçen diğer forumlarda bakıyorum bazen yazılara,dikkatimi çekti.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|