Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Karşılaştırmalar

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 10-04-2007, 22:22   #41
Junior Member

Re: Kararsız kaldım arkadaşlar yaaaa :'( Lütfen yardım...

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi SVT5 Mesajı Göster
anlıyorum... açıkçası iyi cesaret... borç harç şeklinde maximum bu para çıkacak ve bu parayla 10-12 yaşında bir araba alınacak... peki bu alınan arabaya yapılması gereken masraflar için ayrıca bir bütçe var mı? yoksa allah kerimdir şeklinde mi gireceksin bu işe?...

ikinci el hangi araba olursa olsun mutlaka 3-5 birşeyler de olsa masraf çıkartıyor. nispeten yeni bile olsa. çünkü sen kendini düşün, bir araba satarken, onun her türlü masrafını yapıp, arabayı cillop gibi sıfır hale getirip mi satarsın, yoksa görünürde var olan problemleri varsa onları çözüp, sonra olabildiğince çabuk elinden çıkarmaya mı bakarsın?.. zaten arabayı öyle cillop gibi yapmayı adamın gözü kesiyor olsa, kendisi biner, neden o kadar masraf edip de satsın. ettiği masrafların karşılığını asla alamaz ki ikinci elde... dolayısıyla diyorum ki, alacağın hiç bir ikinci el araba, yüzde yüz masrafsız olmayacaktır.

biraz arama yaptım. açık konuşayım. bu bütçe, sportif ve de güçlü bir araba alıp da, keyifle o arabaya binmeye uygun bir bütçe değil. bu bütçe ya normal ve sorunsuz bir araba alıp ona binme bütçesi, ya da çok eskimiş ve problemli bir spor araba alıp onun problemlerinin altında ezilme bütçesi... ben olsam birincisini yapardım. zaten anladığım kadarıyla gayet güzel bir araban var şu anda.

ama gözümüzü karartıp bir maceraya girilecekse de, benim gördüğüm seçeneklerin en makul olanı heralde temiz bir A3 1.8T falan bulabilirsen o olurdu... Biliyorum tam istediğin bu araba değil, diğerleri gibi artistik bir dizaynı ve full sportif bir havası yok ama en azından tek kapılı, GTI sınıfında sportif ve güçlü bir araba. üstelik potansiyeli de var modifiye için. Ve VAG grubu 1.8T motoru uzun ömürlü ve problemsiz sayılabilecek bir motor. Dolayısıyla en azından hem sene ve kilometre olarak diğerlerinden biraz daha yeni olur, hem performans alırsın hem de biraz daha güvenilir bir motor olur diye düşündüm. Biliyorum tam aradığın cevap da bu verdiğim cevap değildi fakat seni gaza getiren yeteri kadar insan zaten olacaktır, bari ben de vicdanının sesi olayım dedim dostum. iyi şanslar dilerim
Dostum çok ama çok tşk ederim, gerçekten çok ilgili birisin, sağol...
Küçüklükten beri bir BMW hastalığıdır gidiyor. Honda ilk arabamdı, hiç sorun yaşamadım...Nissan ise baktığımda iç çektiğim bir araba... Audi cidden hoş bir araba, ilgi alanıma alacağım tavsiyenden ötürü, teşekkür ederim. Ama hala bir BMW ve Honda için atıyo kalbim Hadi Nissanı es geçtim diyelim...
Ooof of....

xseaplus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-04-2007, 22:31   #42
Junior Member

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi e.k Mesajı Göster
Şaka gibi ya arkadas diyor borç harç 18-19 diğer arkadaş diyor 17 18 al 10 da masraf yap Dostum bence borç harç 18 19 a bu ve buna benzer aracların hiçbiri alınmaz Performanslı arac demek ezilen arac demektir bunları kimse sakin sakin gezeyim keyif yapayım diye almıyor Sen bence o paraya git guzel eli ayağı duzgun bir araç al Sen beni dinle kanma kimseye Aman yani
Herkesin kendine göre bir düşüncesi var tabiki...
İnsanlar saydığım araçlar içinden sıralama yaparken sorunsuz şekilde bineceklerini düşünerek yazıyorlar...Bineceksin gideceksin diye düşünüyor insan, tık demeyecek araba sanki...En yakışıklısını en öne koyuyoruz haklı olarak...Kendime göre bu arabaları sıralayacak olsam önce Nissan sonra BMW en son Honda derdim bu açıdan...

Ama biraz düşününce yapacağın masraflar, yakıtı, parçası, sorunları düşününce sıralama değişiyor tabiki... Düz bir arabaya binmek istemiyorum, elimden geleni yaparım masraflarımı karşılamak için ama standart bir araca binmek istemiyorum artık...

xseaplus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Reklam
Eski 13-04-2007, 20:04   #43
e.k
Aktif Üye

Benim bildiğim 94 e200 ler var gercekten super temizlikte ve 20.000 istiyorlar.Konusu gecti bir de laguna vardı konyada o da gercekten temize benziyordu Ben olsam o parayı bu araçlara verirdim Bir de standart istemiyorsun ama gercekten uğrasmak bezginlik verebilir bir de maaliyet hesabı yaparsan katlar Umarım anlatabildim

e.k Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-04-2007, 20:11   #44
e.k
Aktif Üye

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi xseaplus Mesajı Göster
Dostum çok ama çok tşk ederim, gerçekten çok ilgili birisin, sağol...
Küçüklükten beri bir BMW hastalığıdır gidiyor. Honda ilk arabamdı, hiç sorun yaşamadım...Nissan ise baktığımda iç çektiğim bir araba... Audi cidden hoş bir araba, ilgi alanıma alacağım tavsiyenden ötürü, teşekkür ederim. Ama hala bir BMW ve Honda için atıyo kalbim Hadi Nissanı es geçtim diyelim...
Ooof of....
Yanlıs anlama dikkat et de kalb hastası olma aman Alacağın her arac tekleyecek tabiiki de ama o teklemeden ne kadar masrafla cıkacağını bir arastır derim -örnek teşkil etmez ama 36 kasa bir 325 imiz vardı arkadas da inan sanki otomatiğe bağlanmıs gibi servisten cıkmazdı arac sanki sozleşmeli -

e.k Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-04-2007, 00:49   #45
MaG
Member

Otomatiklerin arasında en iyi şanzuman ve performans Honda diye biliyorum..Fakat yinede manuelin yerini tutmaz..

Prelude atmosferikte digerleri kadar performans verir sana emin ol..ama 200 sx de iyi makina fakat temizi bulman lazım biliyosun turbo oldugu için piyasadakilerin çogu sakat temizleride iyi para..bmw yi ben şahsen tercih etmiyorum.tabi renkler ve zevkler..

MaG Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-04-2007, 20:02   #46
+200hp club

M3CSL - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90

ben sana 96 97 fılan 328 coupe tavsıe edıorum yenı olursa daha ii tabı... parca sorunu yok sekıl fılan fiyatta 20 nın altında olmalı.... yuklemeyede açık...

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları