"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 | |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 21-07-2006
| Re: Kararsız kaldım arkadaşlar yaaaa :'( Lütfen yardım... Alıntı:
Küçüklükten beri bir BMW hastalığıdır gidiyor. Honda ilk arabamdı, hiç sorun yaşamadım...Nissan ise baktığımda iç çektiğim bir araba... Audi cidden hoş bir araba, ilgi alanıma alacağım tavsiyenden ötürü, teşekkür ederim. Ama hala bir BMW ve Honda için atıyo kalbim Hadi Nissanı es geçtim diyelim...Ooof of.... | |
| | |
| | #42 | |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 21-07-2006
Herkesin kendine göre bir düşüncesi var tabiki...İnsanlar saydığım araçlar içinden sıralama yaparken sorunsuz şekilde bineceklerini düşünerek yazıyorlar...Bineceksin gideceksin diye düşünüyor insan, tık demeyecek araba sanki...En yakışıklısını en öne koyuyoruz haklı olarak...Kendime göre bu arabaları sıralayacak olsam önce Nissan sonra BMW en son Honda derdim bu açıdan... Ama biraz düşününce yapacağın masraflar, yakıtı, parçası, sorunları düşününce sıralama değişiyor tabiki... Düz bir arabaya binmek istemiyorum, elimden geleni yaparım masraflarımı karşılamak için ama standart bir araca binmek istemiyorum artık... | |
| | |
| Reklam |
| | #43 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 22-06-2005 Yaş: 33
| Re: Kararsız kaldım arkadaşlar yaaaa :'( Lütfen yardım...
Benim bildiğim 94 e200 ler var gercekten super temizlikte ve 20.000 istiyorlar.Konusu gecti bir de laguna vardı konyada o da gercekten temize benziyordu Ben olsam o parayı bu araçlara verirdim Bir de standart istemiyorsun ama gercekten uğrasmak bezginlik verebilir bir de maaliyet hesabı yaparsan katlar Umarım anlatabildim |
| | |
| | #44 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 22-06-2005 Yaş: 33
Alacağın her arac tekleyecek tabiiki de ama o teklemeden ne kadar masrafla cıkacağını bir arastır derim -örnek teşkil etmez ama 36 kasa bir 325 imiz vardı arkadas da inan sanki otomatiğe bağlanmıs gibi servisten cıkmazdı arac sanki sozleşmeli -
| |
| | |
| | #45 |
| Member Kayıt Tarihi: 03-12-2006
Otomatiklerin arasında en iyi şanzuman ve performans Honda diye biliyorum..Fakat yinede manuelin yerini tutmaz.. Prelude atmosferikte digerleri kadar performans verir sana emin ol..ama 200 sx de iyi makina fakat temizi bulman lazım biliyosun turbo oldugu için piyasadakilerin çogu sakat temizleride iyi para..bmw yi ben şahsen tercih etmiyorum.tabi renkler ve zevkler.. |
| | |
| | #46 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
ben sana 96 97 fılan 328 coupe tavsıe edıorum yenı olursa daha ii tabı... parca sorunu yok sekıl fılan fiyatta 20 nın altında olmalı.... yuklemeyede açık...
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|