"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| 06 SS 102 | Re: Kararsız kaldım arkadaşlar yaaaa :'( Lütfen yardım...
centerdeki 200sx motor durumu nedir bilmiyorum bir motor yapılması demek 7000 ytl bunu biliyormusun...görünüşe aldanma bence
|
| | |
| | #22 | |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 21-07-2006
| Re: Kararsız kaldım arkadaşlar yaaaa :'( Lütfen yardım... Alıntı:
ama Prelude farklı... Şanzıman problemi çıkartabileceğini söyledi servisim, burdan da arkadaşlar 4WS sisteminin bozuk ya da bozulabileceğini söylediler ki çok pahalı diye yazmışlar bakarsan... Yoksa Preludeyi beğeniyorum tabiki... Keşke Civic gibi sorunsuz olsa.. | |
| | |
| | #23 |
| sadece üye Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: ank Yaş: 22 Otomobil: ...
| Re: Kararsız kaldım arkadaşlar yaaaa :'( Lütfen yardım...
bu 3ü arasında BMW derim
__________________ mhmttml |
| | |
| | #24 |
centerdeki 200sx motoru ne durumda bilmiyorum.ben arabanın motor ve turbosuna 9000ylt para harcadım.bence arabanın görünüşüne aldanma.
|
| | |
| Reklam |
| | #25 |
centerdeki 200sx motoru ne durumda bilmiyorum.ben arabanın motor ve turbosuna 9000 ytl harcadım.görünüşe aldanma bence..
|
| | |
| | #26 |
ya bu int. bi sorun var kusura bakmayın..
|
| | |
| | #27 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
| Re: Kararsız kaldım arkadaşlar yaaaa :'( Lütfen yardım... anlıyorum... açıkçası iyi cesaret... borç harç şeklinde maximum bu para çıkacak ve bu parayla 10-12 yaşında bir araba alınacak... peki bu alınan arabaya yapılması gereken masraflar için ayrıca bir bütçe var mı? yoksa allah kerimdir şeklinde mi gireceksin bu işe?... ikinci el hangi araba olursa olsun mutlaka 3-5 birşeyler de olsa masraf çıkartıyor. nispeten yeni bile olsa. çünkü sen kendini düşün, bir araba satarken, onun her türlü masrafını yapıp, arabayı cillop gibi sıfır hale getirip mi satarsın, yoksa görünürde var olan problemleri varsa onları çözüp, sonra olabildiğince çabuk elinden çıkarmaya mı bakarsın?.. zaten arabayı öyle cillop gibi yapmayı adamın gözü kesiyor olsa, kendisi biner, neden o kadar masraf edip de satsın. ettiği masrafların karşılığını asla alamaz ki ikinci elde... dolayısıyla diyorum ki, alacağın hiç bir ikinci el araba, yüzde yüz masrafsız olmayacaktır. biraz arama yaptım. açık konuşayım. bu bütçe, sportif ve de güçlü bir araba alıp da, keyifle o arabaya binmeye uygun bir bütçe değil. bu bütçe ya normal ve sorunsuz bir araba alıp ona binme bütçesi, ya da çok eskimiş ve problemli bir spor araba alıp onun problemlerinin altında ezilme bütçesi... ben olsam birincisini yapardım. zaten anladığım kadarıyla gayet güzel bir araban var şu anda. ama gözümüzü karartıp bir maceraya girilecekse de, benim gördüğüm seçeneklerin en makul olanı heralde temiz bir A3 1.8T falan bulabilirsen o olurdu... Biliyorum tam istediğin bu araba değil, diğerleri gibi artistik bir dizaynı ve full sportif bir havası yok ama en azından tek kapılı, GTI sınıfında sportif ve güçlü bir araba. üstelik potansiyeli de var modifiye için. Ve VAG grubu 1.8T motoru uzun ömürlü ve problemsiz sayılabilecek bir motor. Dolayısıyla en azından hem sene ve kilometre olarak diğerlerinden biraz daha yeni olur, hem performans alırsın hem de biraz daha güvenilir bir motor olur diye düşündüm. Biliyorum tam aradığın cevap da bu verdiğim cevap değildi fakat seni gaza getiren yeteri kadar insan zaten olacaktır, bari ben de vicdanının sesi olayım dedim dostum. iyi şanslar dilerim
__________________ RICA Tuning |
| | |
| | #28 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Ben hiçbirini almazdım ama üçü arasından tabikide BMW... Fazla düşünmeye gerek yok...
__________________ Team VW |
| | |
| | #29 |
| SARMAN | Re: Kararsız kaldım arkadaşlar yaaaa :'( Lütfen yardım...
bak burda bitane satılık reno clio rs var 2001 miydi 2002 miydi neydi 2.0 16v 170 hp arac temiz bişi çook özel ve orjinal bi arac 17k istenio düşünürsen soliim die dedim |
| | |
| | #30 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Temiz bir şey bulunabilirse BMW tabiki
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|