"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
| Re: Kararsız kaldım arkadaşlar yaaaa :'( Lütfen yardım...
herşeyden önce keyifli sürüş amacıyla 10-12 yaşına gelmiş arabalara yönelmiş olman bence bir hatadır. markası ister BMW olsun, ister Honda olsun, ister Nissan olsun, bu yaşa gelmiş sportif bir coupe, bir çok majör parçasının artık değişim zamanı gelmiş olan yıpranmış ve eski bir arabadır. üstelik de sportif araçlar oldukları için yıpranma payları fazladır. performanslı sport coupe olarak aldığın bir arabayı otomatik vitesli almak ikinci bir hatadır. buna hata dememin iki farklı sebebi var. birincisi Unique arkadaşımızın söz ettiği konu : Keyif için alınan spor bir coupe, otomatik vites alınmamalı. Sportif bir aracı otomatik vitesle kullanmanın pek bir keyfi yok. buna emin ol. Üstelik sen performans arıyorsan zaten bu araçların düz viteslerine göre oldukça ağır kaldığını ve hiç de zannettiğin kadar performanslı olmadıklarını göreceksin... özellikle saydıkların arasında prelude ve nissan 200SX' in muhtemelen sert kullanıldıklarını tahmin ediyorum. ilk sahipleri tarafından olmasa da ikinci ve sonraki sahipleri tarafından... ve de sert kullanılmış 10-12 yaşındaki bir otomatik / tiptronik şanzımanın sana çıkarabileceği sorunları bir düşünmeni tavsiye ederim. bugün bunlardan birinin şanzımanını değiştirmen gerekirse, bu işlem çok ciddi bir paradır. gerçekten canını yakar insanın. dolayısıyla keyif amacıyla girdiğin bu serüvenden parasal anlamda epey yara almış olarak çıkabilirsin.
__________________ RICA Tuning |
| | |
| | #12 | |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 21-07-2006
| Re: Kararsız kaldım arkadaşlar yaaaa :'( Lütfen yardım... Alıntı:
Nedir abi senin cihaz? Teşekkürler | |
| | |
| Reklam |
| | #13 | |
| Re: Kararsız kaldım arkadaşlar yaaaa :'( Lütfen yardım... Alıntı:
| |
| | |
| | #14 |
| 06 SS 102 | Re: Kararsız kaldım arkadaşlar yaaaa :'( Lütfen yardım...
resim nasıl ekleniyo burda bilmiyorum ama arabam.com da görebilirsin yeşil renk
|
| | |
| | #15 |
Fatih'tendin galiba görmüştüm arabanı, güzel, maşallahı var... Durumu nedir? |
| | |
| | #16 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
__________________ RICA Tuning |
| | |
| | #17 |
Borç harç 18-19 falan maximum...
|
| | |
| | #18 |
| 06 SS 102 | Re: Kararsız kaldım arkadaşlar yaaaa :'( Lütfen yardım...
arabanın motorunu yeni yaptırdım,turbosu yeni takıldı kazası falanda yok masrafsız anlıycan.26000 ytl istiyorum.ankara
|
| | |
| Reklam |
| | #19 |
Yok hocam o beni aşar... İstanbul Fatihte var bi tane 17.000ytl istiyor yeşil s14a görünümlü onunla karıştırdım ben... ve CarCenterdeki kırmızıyı düşünürdüm o kadar param olsa maalesef Mesajı son düzenleyen xseaplus : 09-04-2007 - 18:08 |
| | |
| | #20 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: Kararsız kaldım arkadaşlar yaaaa :'( Lütfen yardım...
2. Honda Civic kullanıyorum. Sorunsuz süper bir markadır Honda, bilirsiniz. Bir de Prelude 2.2vvti tiptronik 97 model denesem diyorum... bulabildiysen hiç kaçırmaaaaa
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|