"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 | |
| UNDERGROUND | Alıntı:
![]() Evet teknik veriler ortada,Clio S2000'i tek kelimeyle harcıyor. Bunun için yarıştırmaya gerek var mı?? | |
| | |
| | #62 |
| Russian Girls Fan |
Top speed ve 0-400 m de geride kalan v6 mı hurdalığa gömer ? Clio V6 2003 Standing ¼mile 14.60 s @ 98.00 mph Top speed: 232 km/h S2000 Standing ¼mile 14.20 s Topspeed: 241km/h Bu arada Clio v6 benim için çok güzel bir araç. Her ikisinde ayrı yeri var bende... Clio MR bir araç ve MR araçlar çok güzel yol tutar...
__________________ |
| | |
| | #63 | |
| BOORİS | Alıntı:
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın | |
| | |
| | #64 |
| UNDERGROUND | Teknik verilere bakarım,ki baktım da. Bana Honda'nın fabrika teknik verilerinden bahsetmeyin. O Honda ki çok övdüğü Civic modeline 0-100 km/h verisi olarak 9.2 saniye demişti. Ama 10 saniye de çıkaran bile yoktu o aracı. Ya da 1.6VTEC ler 7,5 fabrika verisi derken,8 saniyenin altına inen yoktu. Buda demek oluyor ki Honda teknik veriler konusunda pek te güvenilir bir marka değil. Bu kadar basit. O yüzden benim gözümde fabrika değerlerinin hiç mi hiç bir bağlayıcılığı yok.. |
| | |
| | #65 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
ya gercekcı olursak s2000 tabı kı ama aynı paraya verceklerse 2.elını kesınlıkle v6 alırım.. golcukte gıdısını durusunu gordum de... fecı ya fecı otesı hatta arkadan ıtıs ve kopek gıbı yol tutuyor.. motor sesını ıcınızde hıssedıyorsunuz... keske ole bır sansımız olsaydı ama s2k parasına yok maalesef...
__________________ |
| | |
| | #66 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
2l atmosferik motordan 240bhp çıkarmanında bi numarası yok, 208nm almanın da kötü bir yanı yok, geçiniz böyle şeyleri. Araç olarak S2000 çok daha başarılı. Clio yerinde duramıyor, adamlar ağırlık takıyorlar kendine gelsin diye vs. Lakin ben 400m'de Clio'nun geçeceğini düşünürdüm, biraz veri araştırmasına girmek lazım, onlar da geceye kaldı. Ancak S2K şasesi üzerinde Clio motoru benim tercihim olurdu. Özellikle bir roadsterda isteyeceğim türde bir motor değil S2K'daki. US'teki 2,2l 240bhp olan olabilir belki, onu da çok iyi bilmiyorum. |
| | |
| Reklam |
| | #67 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
clio rs alıp ustune meggyrs motoru koysak emınım kı daha ıyı gdıcektır
__________________ |
| | |
| | #68 | |
| UNDERGROUND | Alıntı:
| |
| | |
| | #69 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-03-2007 Şehir: İstanbul
|
HONDAAAAAA S2000 ... tek geçerim ....
|
| | |
| | #70 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-03-2007 Şehir: İstanbul
|
ya bide işin kötü tarafı garajda,taksicilerde,amcalarımızda,abilerimiz de az yaksın diye bulunan sürekli sedan versiyonu olan bi arabayı almam ben kardeşim...normal şartlarda reno bile almam ben ... hem bide clio alcam ... ADAM DER Kİ BNDE S2000 var der duyanlarda o ne lan der bi gösterirsin arabayı OLUR BİTER S2000 YANE....CLİO yu gösterince de bu bizim arkadaşta vardı ne bunun özelliği diye sorarlar tekrardan |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|