"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #51 |
| Russian Girls Fan |
Sıradan torku mu ? Allah aşkına hangi 1,6 atmoferik motordan 208 nm tork çıkıyormuş merak ettim o motoru.. ?? Ben de kısa değilim ki 1 88 boyum...
__________________ |
| | |
| | #52 |
| Crazy LIPs ... |
1 qün S2000 sahil tarafından caddeye çıkışını izledim... tam dönerken qaza dokunması ve arabanın hışımla yan vermesine hasta oldum ... o qünden beri S2000 Lere ayrı bi sempati duyuyorum
__________________ Su katılmamış Apache ! |
| | |
| | #53 |
| UNDERGROUND |
Açıkçası aklımda 160nm tork diye kalmış.Yanlış bilgi için özür ![]() Ama 200+hpler araçlar içinde en az torka sahip olan araç.Tork fakiri bir makina Gerçekten o tork yetersiz o araca.Bu yüzden de gözümde sıradan bir araçtır.... |
| | |
| | #54 |
| BNG & VTEC |
sırf torku yok dıede sırdan yapma istersen şu aracı sonuç olarak 2.0dan 240 hp cıkararak dunya rekoru kırmıs bı araba,bence hıc sıradan deıl
__________________ vtec se koy sepete |
| | |
| Reklam |
| | #55 |
| Name : Erhan |
clio gerçekten extreme bir makina ama S2000'de hiç sıradan bir araç değil yani, farklılık açısından Clio derim ama parayla alıcak olsam S2000 |
| | |
| | #56 |
| Russian Girls Fan |
Yetersiz olduğunu nasıl söylüyorsun yahu? Kulaktan duyma bence! Motor max. torkunu yüksek devirde veriyor sadece hepsi bu... 7500d/dak'da max. tork 8300 d/dak'da max hp...208 tork atosferik için çok iyi bir değer...Sonuçta hacme göre bu işler..Turbo falan dersen o ayrı... 2,0 lt motorların torkunu iyice araştır derim...
__________________ |
| | |
| | #57 |
| BOORİS |
fiat performans oranlarına bakınca s2000 acık ara önde
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #59 |
| BNG & VTEC |
valla sesle araba gecılıosa sen j's racıng s2000 ın sesını duymamısın
__________________ vtec se koy sepete |
| | |
| | #60 |
| BOORİS |
yaw arkadaşlar bide konu da bilgisi olmadan sırf marka fanatikliği yapmayalım clionun v6sı yolda süprür üstünden gecer altından cıkar takla atar bilmem ne ne biliyon yarıştırdın mı allaa alaaaaaaa
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|