"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| __________________ |
Hort
__________________ |
| | |
| | #42 |
| Miyendis | |
| | |
| Reklam |
| | #43 |
| X5 3.0sd |
ben man s2000 alırdım hem daha ucuz, hemde retarderi var..
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |
| | #44 |
| Member Kayıt Tarihi: 11-06-2008
|
s2000 le kıyaslaman bile yanlış arabanın karizması yeter s2000 tek geçerim
|
| | |
| | #45 |
| BOORİS |
s2000 artı clioya vereceğim paraya s2000e modifiye clio yalan
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #46 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
|
ikisininde oyuncak metal arabası var ikiside güzel gidiyor geri çektinmi (hobby car)ama s2000 başkadırr
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |
| | #47 |
| aT_hIrsIzI™ |
isterse 2 katı fiyatı olsun clio V6.. s2000 sıradan bir araç artık ama clio harika bişey iliklerine kadar sportif s2000 in yanında bile
__________________ |
| | |
| | #48 |
| m.palmer Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: lefkosa/KKTC Yaş: 26 Otomobil: clio III 1.6 16v
|
clio v6 sinirli sayida uretilen koleksiyon otomobili s2000 motoru haricinde siradan bi ustu acik spor otomobil.... v6 yi tek gecerim..
__________________ RENAULT CREATEUR D'AUTOMOBILES |
| | |
| Reklam |
| | #49 |
| Russian Girls Fan |
Bu aralara çok ön planda tutuldu diye araç sıradan oldu öyle mi? S2000'i sıradan yapan şey nedir? Sürüş zevkini, o şanzıman,motor ve şanzıman uyumunu hiç önemi yok yani artık?
__________________ |
| | |
| | #50 | |
| UNDERGROUND | Alıntı:
Mesela benim boyum 1.91 S2000'in içine inan ki çok zor sığıyorum ayaklarımı oynatmak falan dert.Bu yüzden pek te sürüş zevki yaşadığımı söyleyemem ![]() Sıradanlık konusuna gelince evet 2.0 motordan atmosferik olarak 240 hp almak başarıdır. Ama sadece o.Çoğu 1.6 motor araçtan bile düşük olan torku bence o aracı gayet sıradan yapmaya yeter de artar bile ![]() Şu sözü aklımdan hiç çıkartmam: BEYGİR ARAÇ SATTIRIR,TORK YARIŞ KAZANDIRIR.. Saygılar,sevgiler | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|