"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #151 |
| Full Metal Jacket |
Mevzu zevk meselesi ise herkes kafana göre konuşacak.Ancak üretildikleri yıl/teknoloji durumuna bakılırsa Honda o tarihte anca kumdan kaleler yapıyordu.S2000 gerçekten şekil şemal bir araç sayılabilir,fiyat ve performans değeri yüksek.Ancak Renault Sports serinin en kral cihazıyla herhangi bir performans kıyasına girmesi mümkün değil.
__________________ |
| | |
| | #152 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Walla isterse clio aynı fiyat olsun ve etrafında dans etsin genede S2000 derdim.
|
| | |
| | #153 | |
| nuriQocca | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. | |
| | |
| | #154 | |
| nuriQocca | Alıntı:
![]() honda hemen her aLanda motor üretti ama kumdan kaLe aLanına girmedi..girseydi fiyat performans açısından en mükemmeL kumdan kaLeyi yapardı ![]()
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. | |
| | |
| | #155 | |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #156 |
| nuriQocca | coş tayfun coş..miLLet coşmuş birazda biz coşaLım
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| Reklam |
| | #157 |
| Serhat 10 Kaplan Gücünde |
param olsa her ikisinide alır garajıma koyardım haftanın 5 günü S2000 e biner hafta sonları Clio V6 ile keyif yapardım.
__________________ Kendinden Prensli Beyaz At Ormanda SERHAT 5 Serdar 10 Kaplan Gücünde
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|