"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| time is running out! Kayıt Tarihi: 02-04-2007 Şehir: Istanbul Yaş: 20 Otomobil: mgn&vw volt
| slm arkadaşlar yeni bir araba almayı düşünüyorum ama iki model arasında kararsızım.Sizce Honda civic mi yoksa Megane coupe mi ikiside 2000-2001 model arası olacak fiyatlarda aşağı yukarı aynı sizce hangisi..?cevapları bekliyorum Mesajı son düzenleyen krizboyyy : 10-04-2007 - 00:15 |
| | |
| | #2 |
| Doctor | Re: Honda civic 1.6ies& Renault megane coupe 1.6
modlıycaksan honda.renoya yapabilceklerin sınırlı
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-03-2007
| Re: Honda civic 1.6ies& Renault megane coupe 1.6
honda moda daha açık bi araç ama coupelarda hosuma gidiyo benim görüntü olarak bence 2.0 bi coupe iyi gider yakıt olarakda hemen hemen 1.6gibi yakıyo tabi basmazsan |
| | |
| | #4 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007
honda derim yani...megane karton be abi...
|
| | |
| | #5 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: Honda civic 1.6ies& Renault megane coupe 1.6 cıdddıııı? hehehe
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Kuduruk Araba Terbiyecisi Kayıt Tarihi: 31-10-2004 Yaş: 27
Civic tercih ederdim..Neden diye sorma şimdi yazmaya çok üşendim Bir yazan çıkar nasılsa |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| testesneron | Re: Honda civic 1.6ies& Renault megane coupe 1.6 Sağlamlık açısından bakıyorsak megane kartonsa 2000 honda kağıt bile olamaz
|
| | |
| | #8 |
| Per'4'mance | Re: Honda civic 1.6ies& Renault megane coupe 1.6
CiViC
__________________ Ölüm ölenlerin sonu, kalanlarınsa başlangıcıdır... |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
Ben de civic öneriyorum..megane coupe'da aklımda kalmaz değil ama.. ikinci el değeri gibi etkenler ve günlük kullanıma uygunluğunun yanı sıra daha ucuza modlayabilme şansı civic'i önde gösteriyor.. Karton muhabbetini anlamadım..arkadaşımız yardım istiyor fanatik yanıtlar değil...
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
Seçeneklerindeki Honda Civic sedan fakat Renault Megane coupe değil mi ? Neden ? Yani neden Civic h/b ile Megane Coupe değil veya Civic Sedan ile Megane Sedan değil ? Sadece merak ettim o yüzden soruyorum... Ama onun dışında her halükarda bence daha kaliteli ve daha iyi bir araba olan Honda Civic' tir. Sedan da olsa, hatchback de olsa. Megane Coupe 2.0 olmadığı sürece kesinlikle Honda'yı tercih ederdim.
__________________ RICA Tuning |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|