www.modifiyem.com | |
| |||||||
Karşılaştırmalar icinde Honda Civic 1.6 16v VTI vs Fiat Bravo 2.0 20v HGT konusu , Arkadarlar Çok Severek Bildiğim Yanlız Ekonomik Motorlu Arabam Polo'yu Satmış Bulunuyorum. Şimdi Daha Hızlı ve Sürüşte Zevk Veren 2 Araba Arasından Kararsız Kaldım. 1. Araç Honda Civic VTI 97 Model ...
| Anket Sonuçlarını Göster: Sizce Hangisi ? | |||
| Honda Civic 1.6 16v 160HP | | 37 | 58.73% |
| Fiat Bravo 2.0 20v 157HP | | 26 | 41.27% |
| Oy Verenler: 63. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri |
| | #1 |
| onrhnnn Kayıt Tarihi: 01-01-2009 İsim: Onrhnnn Şehir: C:\Windows\System32\ Otomobil: Corsa C
| Honda Civic 1.6 16v VTI vs Fiat Bravo 2.0 20v HGT
Arkadarlar Çok Severek Bildiğim Yanlız Ekonomik Motorlu Arabam Polo'yu Satmış Bulunuyorum. Şimdi Daha Hızlı ve Sürüşte Zevk Veren 2 Araba Arasından Kararsız Kaldım.1. Araç Honda Civic VTI 97 Model -- Silindir -> 4 -- Motor Hacim ->1.600 16V -- Beygir -> 160HP -- Tork -> 153NM -- 0-100 -> 7.6sn -- Max. Hız -> 207km/s Açıklama: Arkadaşlar Honda Motoru Bilindiği Gibi Artık Efsaneleşti. 5500 Sonrası VTEC ![]() Araç Dış Görünüş Olarak Çok Başarılı. Ama Sadece Motor Olarak Güsel Bir Araç. ABS, Klima ve Sonroof Dışında Pek Artısı Bulunmayan Bir Araç. 2. Araç Fiat Bravo HGT 02 Model -- Silindir -> 5 -- Motor Hacim -> 2.000 20V -- Beygir -> 157HP -- Tork -> 186NM -- 0-100 -> 8.5sn -- Max. Hız -> 210km/s Açıklama: Araçın Motoru Bir Italyan Efsanesi. Düşündüren Tek Tarafı Yedek Parça Durumu. Araç Full+Full Güvenlik ve Sürüş Performansı Açısından Herşey Düşünülmüş. Arkadaşlar Sizlerin Önerileri Bekliyorum %70 Bravo HGT Çekici Geliyor Ama Birde Sizlerden Fikir Edinelim. Saygılar... |
| | |
| | #2 |
| onrhnnn Kayıt Tarihi: 01-01-2009 İsim: Onrhnnn Şehir: C:\Windows\System32\ Otomobil: Corsa C
|
Örnek Resimler..
|
| | |
| | #6 |
| dört tekerlek olsun yeter |
Valla şimdi benim fikrime göre sedan bi VTI derim ama HGT de aklımı çelmedi değil. HGT de harika bi motor sesi var ve iyi yürüyen bi araba ama benim modifiye anlayışıma VTI daha çok uyuyo ben bu yüzden VTI diyorum ama sen her ikisinide bi kullan iyice araştır ve kafana yatını seç. Tabi önce bakımlı ve masrafsız olmasına dikkat et.
|
| | |
| | #7 |
| the essence of |ra|cing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Off bir karşılaşmada vti al diyeceğim aklıma gelmezdi. ![]() ben vti tercih ederdim. HGT'nin potansiyel sorunlarına vereceğim parayı da kesinlikle vti'ın frenlerini ve yol tutuşunu yoktan var etmek için harcardım, asla stock bırakmazdım. Ha bir de, hala öyleyse, bugün satılan saçma sapan paralara asla vti almam.
__________________ inaction, is a weapon of mass destruction |
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-03-2007 İsim: Serhat Şehir: İzmir/Kocaeli Otomobil: S3 8P - Meggy dci
|
performans ve modifiyeye yatkınlık olarak vti yalnız bildiğim kadarıyla hgt daha konforlu buna ek olarak daha ucuz ve daha yeni bulma ihtimalin var nekadarlık bi araç arıyosun
|
| | |
| | #9 |
| gunesinoglu |
bu konuda kararsız kalmamak mümkün değil..Daha yeni bi araç BRAVO daha popüler bi araç VTİ Bana göre piyasada 2nci elde VTİ daha hızlı gidiyo anında alıcısı çıkabiliyo.. 2 kapılı araba yani bravo bana göre değil.. Ben olsaydım sedan VTİ alırdım ama uçuk fiyatlara yanına bile yaklaşmam... |
| | |
| | #11 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 09-03-2007 İsim: Onur GÜNGÖR Şehir: İstanbul Otomobil: 1.6 AKL IBIZA Yaş: 24
|
ne yapmak istediğine bağlı .... mod yapçaksan verimli bi motor araç vtec....hgt ise biraz daha normal kullanım için geçerli... |
| | |
| | #15 |
| Senior Member | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 16v, 20v, bravo, civic, fiat, hgt, honda, vti |
| Konu Seçenekleri | |
| |