"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Hangisi arabayı gösterir? | |||
| Jantlar | | 52 | 69.33% |
| Bodykit | | 23 | 30.67% |
| Oy Verenler: 75. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #2 |
| Ace | Re: Hangisi daha çok göz alıyor?
Benım anlamadıgım bızım yaptıgımız arabaları jantları gosterıyo ama su 2f2f un arabalarında fılan ben en son jant a bakıyorum heralde.
__________________ Siz bilirsiniz |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
| Re: Hangisi daha çok göz alıyor?
jantsız bodykitli arabaları görünce benim midem bulanıyo hele bide sac jantla gezen bodykitli arabalarda var bodykit yapıcağına güzel bi jant tak bide yay tak 1000 kat daha güzel olur
|
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
yooo ben arabama 18 jant bile taksam bodykit takmam şahsen biri bi tampon takıyo sonra gibip başka biri aynı tamponu yaptırıyo ikiz gibi geziyolar hiç yaptırma daha iyi bodykit yapan adam tek olmak istiyodur sanırım ama olamıyo türkiyede öylesine yaptırmış olmak için tampon takanda zaten zevksiz insanlar
|
| | |
| | #6 |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: BMW 650i - Audi S4 Cabriolet
jant gosterir..jantli bir arabada bodykit olmasa bile cok guzel gozukur..bodykitli bir arabada iyi jant yoksada feci kotu olur..
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| 06 SY 608 | Re: Hangisi daha çok göz alıyor?
aynen Warstenier ın dediği gibi.OLAY JANTTA
__________________ The World Is Yours |
| | |
| | #8 |
| Supervisor Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 27
Güzel bir jant olunca, orjinal tamponlar bile ayrı bir güzel görünüyor.
__________________ |
| | |
| | #9 |
| renaultsport | Re: Hangisi daha çok göz alıyor?
bodykit ilk bakışta hemen dikkat çeker...arkadan, önden, yandan.... ama bodykitsiz orjinal bi araba + süper jantlar bodykitli + iğrenç jantlı arabalardan daha güzel olur... |
| | |
| | #10 |
| D¦ËSËLB®AÏÑ Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 23
Evet jant gibi duruyor çünkü şahine bile güzel jant takınca herkes bakıyor
__________________ Hayat Vazgeçmekmiş... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|